Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO Nezvestných, ktorí sa po útoku v Bruseli doteraz nenašli: Blízki čakajú najhoršie správy

Pravdepodobné obete teroristických útokov Bruseli Zobraziť galériu (4)
Pravdepodobné obete teroristických útokov Bruseli (Zdroj: Foto: Facebook)

BRUSEL - Zo včerajšej tragédie na bruselskom letisku sa spamätáva celý svet. Rodiny, priatelia a blízki obetí prežívajú najhoršie chvíle svojho života. Po desivom útoku ostali nezvestní súrodenci Sascha a Alexander Pinczowski, jeden britský muž a Peruánka. Počas dvoch explózií boli na letisku v Bruseli vnútri terminálu.

Súrodenci boli počas útoku v telefonickom spojení so svojou rodinou, po výbuchu ostal telefón hluchý. Podľa profilu na sociálnej sieti Sascha pochádza z prímorského mestečka Vouliagmeni v Grécku. Je bývalou študentkou na Marymount Manhattan College. Predtým študovala na Hospitality Management v Holandsku a hovorí piatimi jazykmi. Jej brat Alex je diabetik. Je zrejmé, že súrodenci plánovali letieť do USA. Holandské médiá informujú, že ich otec žije v Holandsku a teraz cestuje do Bruselu, aby pomohol s hľadaním svojich detí.  

 

David Dixon, pôvodom z Hartlepool, odišiel ráno metrom do práce, svojej partnerke Charlotte Louise Sutcliffeovej sa doteraz neozval. Podľa profilu na sociálnej sieti študoval ekonómiu na Newcastle University a pracoval pre British Airways.

FOTO Nezvestných, ktorí sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Ako informuje Daily Mail, na letisku pravdepodobne zahynula aj Peruánka Adelma Tapia Ruizová (37), mama trojročných dvojčiat.  Adelma žila s rodinou v Belgicku deväť rokov a práve bola na ceste za príbuznými do New Yorku. Predpokladá sa, že jej manžel a dve dcéry prežili. Jej brat Fernando Tapia, povedal: "Mala dvojčatá, ktoré sa  volajú Maureen a Alondra Delcambe Tapia. Tiež boli na letisku v Bruseli. Mali ísť do New Yorku, išli pozrieť moju sestru Milenku Tapia."

FOTO Nezvestných, ktorí sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Najmenej dvaja zo zranených sú Briti, doteraz ich identity neboli odhalené. 

 

 
 

 

Viac o téme: Obeteútok Brusel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu