Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Čekovský zaspomínal na skúsenosti s alkoholom: Ako dieťa skončil v nemocnici s otravou krvi

Marián Čekovský má veľmi zlú skúsenosť s alkoholom. Zobraziť galériu (4)
Marián Čekovský má veľmi zlú skúsenosť s alkoholom. (Zdroj: Jan Zemiar)

HUMENNÉ - Marián Čekovský (42) je jedným z piatich členov poroty speváckej šou SuperStar. Tá odštartovala v nedeľu večer a dnes už sú české médiá plné zaujímavostí o nových hudobných katoch. Posvietili si aj na známeho východniara. A vytiahli naňho pikošku, ktorú prezradil v roku 2009 v šou Chodili sme spolu. Slovák sa opil tak, že skončil na ARO!

Marián Čekovský si vtedy ako pravý východniar zaspomínal na nepríjemnú príhodu, ktorú má spojenú s alkoholom. „Ja osobne som prestal užívať alkoholické nápoje, keď som mal asi 7 rokov,“ prekvapil svojím výrokom hudobník... Práve vtedy mal totiž prvú skúsenosť s touto metlou ľudstva.

Galéria: Marián Čekovský

„Došiel som zo školy, mama nechala doma takú malú bandasku s červeným vínom a povedala len sestre - neber to!“ začal rozprávať Čekovský. Lenže malý Marián o zákaze nevedel. A to bola veľká chyba. K neznámej tekutine si totiž privoňal a zlákala ho... Zobral ju teda von a s kamarátmi vypil. No potom to prišlo.

„Ja som prišiel domov, ovoňal som to a hovorím si, že to je nejaký jahodový sirup alebo višňový, tak som to zobral von medzi priateľov. Stiahli sme sa za mesto, tam bolo také gymnázium rozostavané v Humennom. A to vínko sme dopili a ja som skončil na ARO. Otrava krvi,“ zahlásil Čekovský, ktorý s odstupom času spomína na príhodu s úsmevom.

Viac o téme: Marián Čekovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu