Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nešťastný štart víťazky československej SuperStar: Jej kariéru sprevádzalo hotové prekliatie!

Sabina Křováková Zobraziť galériu (4)
Sabina Křováková

PRAHA - Česká speváčka Sabina Křováková (23), krátko po víťazstve v československej SuperStar okúsila to, čo je hotovým prekliatim pre každého hudobníka. Pri rozbehu svojej kariéry mala totiž obrovskú smolu na ľudí, ktorých mala vo svojom tíme.

„Mala som smolu na komplet celý tím vôkol mňa, veľmi som s tým bojovala. No našťastie som to vybojovala a teraz som spokojná,“ povedala v rozhovore. „Dnes už totiž viem, že mám okolo seba ľudí, ktorým môžem veriť. Mám super kapelu, chytila som chalanov z konzervatória, ktorí sú nadšení pre rock, takže som šťastná,“ dodala spokojne 23-ročná speváčka.

Predchádzajúce skúsenosti ju však podľa jej slov veľa naučili. „Tým, že som na začiatku chytila zlých ľudí, veľa som sa naučila. Dnes už aspoň viem, čo a ako,“ usmiala sa. Skladať hudbu zo srdca bolo pre Křovákovú vždy prioritou. „Treba byť hlavne sám sebou. Príde mi lepšie, keď niekto hrá sám s kapelou niekde v opľutej skúšobni a dáva do toho srdce, ako keď okolo sedia producent, manažér a vydavateľ a všetci vášnivo debatujú, čo by bol najväčší kalkul. Človek by mal do toho, čo robí, dávať celú dušu,“ poznamenala.  

Viac o téme: Sabina Křováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu