Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rozruch pri Čunove: Že vraj Rakúšania, chytili dodávku plnú desiatok ilegálnych migrantov

Pri Čunove bolo opäť rušno Zobraziť galériu (3)
Pri Čunove bolo opäť rušno (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Chceli pôsobiť dôveryhodne, preto si vybrali auto s rakúskou poznávacou značkou. No keď s nimi polícia začala hovoriť, dokázali komunikovať iba v rumunčine a dali sa na útek. Prevážali totiž náklad, ktorý mužom zákona vyrazil dych.

Na hraničnom priechode Rajka vo štvrtok colníci zadržali skupinu ilegálnych migrantov, ktorí sa tlačili v neveľkej bielej dodávke s rakúskou poznávacou značkou, uviedla v reportáži TV JOJ. Situáciu tiež skomplikoval vodič dodávky s rakúskym evidenčným číslom, ktorý hovoril po rumunsky, čo bolo pre políciu podnetom na preverenie obsahu nákladu. Keď totiž muži zákona kontrolovali na ceste iné vozidlo, zastavila za nimi dodávka. Spolujazdec vodiča si potreboval odskočiť a vodič si zatiaľ zapálil cigaretu. Keď sa spolujazdec vrátil, polícia sa rozhodla transport preveriť, vodič so spolujazdcom sa však dali na útek.

Pri kontrole vlaku odhalili čiernych pasažierov: 76 utečencov bez dokladov

Medzi 34 cudzincami boli okrem mužov aj ženy s deťmi, ktorí utekali zo Sýrie. Ženy s tromi maloletými deťmi a dvomi mladistvými museli z vozidla vystúpiť a muži mali prejaviť po zadržaní nevôľu a agresivitu. Prípadom sa aktuálne zaoberá cudzinecká polícia.

Rozruch pri Čunove: Že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Rozruch pri Čunove: Že
Zobraziť galériu (3)

Viac o téme: UtečenciDodávkaRajka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu