Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Ruský satelit odhalil nové tajomstvo teroristov: Najväčšie bohatstvo pašujú do Turecka

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: youtube/rt)

MOSKVA – Čo robilo takmer 12-tisíc nákladiakov s cisternami ropy na turecko-irackej hranici? Ruskí odborníci majú len jediné vysvetlenie. Teroristi sa ropu snažia prepašovať novými cestami.

Moskva tvrdí, že má v rukách nezvratný dôkaz. Na turecko-irackej hranici sa pomocou družice podarilo nasnímať tisíce nákladných áut prevážajúcich ropu. Tá má podľa byť podľa ruských ozbrojených síl a tajných služieb pašovaná do Turecka extrémistami zo sýrskej teroristickej organizácie Daeš. Radikáli si zvolili inú, severnú trasu, pretože sa chceli vyhnúť ruskému bombardovaniu, uvádza RT.com. Zo sýrskej provincie Dajr az-Zaur potom ďalej putujú k irackej hranici cez Zakho a Mosul. Konečným bodom trasy však aj napriek odklonu ostáva Turecko.

Dávajte si pozor na to, čo kričíte pri sexe: Susedka takmer z rozvášnenej ženy urobila teroristku Daeš

Dôkaz, ktorý nasnímali Rusi, má slúžiť na potvrdenie predchádzajúceho podozrenia a obvinenia Moskvy, že Turecko obchoduje s teroristami. Ruské letectvo malo doteraz zničiť asi 2 000 cisterien používaných teroristami na prepravu ropy a posledný týždeň mali lietadlá zneškodniť niekoľko konvojov s ropou a zariadení na spracovanie a ťažbu čierneho zlata.

VIDEO Ruský satelit odhalil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/rt)

Viac o téme: SatelitRopaDaeš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu