Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Ďalší bojovník IS predviedol svoju zručnosť: Vyhodil sa do vzduchu pri odpaľovaní granátu

Akosi mu to nevyšlo Zobraziť galériu (3)
Akosi mu to nevyšlo (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Radikáli z Islamského štátu pravdepodobne nie sú až takí tvrdí a skvelí bojovníci, akými sa snažia zdať. Svedčí o tom viacero videí, ktoré sa objavili na internete a tentokrát k nim pribudlo ďalšie. Istý militant sa v ňom snaží odpáliť protitankovú strelu z RPG cez malú dieru v stene, ale situácia sa mu vymkne z rúk.

Spoveď nešťastnej matky, ktorej krásna dcéra (20) utiekla k IS: Porodila som monštrum!

Minulý týždeň si zgustli internetoví užívatelia hneď na dvoch záznamoch. V tom prvom zabila kameramana aj vojaka IS strela, ktorá dopadla priamo na ich stanovisko pri frontovej línii. V tom druhom vidno mladého bojovníka, ako rumázga, keď ho zajali jeho nepriatelia.

Tentokrát je scenár trochu iný. Džihádista predvádza, ako odpáli granát cez úzky otvor v stene zničenej budovy. Najprv čupí a mieri do otvoru, potom sa rozhodne, že bude lepšie, ak strelu odpáli postojačky. Vyvažuje telo, snaží sa udržať balans a potom to príde. Napriek všetkej snahe, minie medzeru a strela exploduje vo vnútri budovy, kde sa sám nachádza. Počuť výbuch a miestnosť je zrazu plná čierneho dymu a trosiek.

VIDEO Ďalší bojovník IS
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Video zverejnené na portáli LiveLeak neuvádza, kde k udalosti prišlo, ani či bojovník tento nepríjemný incident prežil. Určite si však za tento výkon nevyslúži u nikoho pochvalu, môže sa skôr stať terčom posmechu rovnako ako v prípade videa, kedy džihádisti zverejnili zábery zo svojho výcvikového tábora na afgansko-pakistanských hraniciach.

VIDEO Ďalší bojovník IS
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Zahŕňa totiž skákanie cez kozu, vytváranie ľudskej pyramídy a ďalšie bizarné cvičenia v snahe vytvoriť z nich tvrdé stepné divízie. Navyše ich tréner kope do stehien a pohlavných orgánov.

Video nie je vhodné pre ľudí s citlivou povahou

Viac o téme: Islamský štát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu