Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalšie propagandistické VIDEO Islamského štátu: Verbujú budúcich vrahov, učia ich popravovať!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Facebook)

EL-MAHALLA EL-KUBRA - Nákaza teroru Islamského štátu sa rozšírila aj na deti. Objavilo sa video, ktoré ukazuje ako sa malé deti hrajú na džihádistov. Na videu napodobňujú ako popravcovia odrezávajú svojim obetiam hlavy. Krátka nahrávka je desivá a vyvoláva pobúrenie.

Video sa objavilo po poprave 21 kresťanov z Egypta. Tých džihádisti vyviedli na morské pobrežie a odrezali im hlavy. Sedem detí si z nich zjavne zobralo príklad a natočilo vlastné video. V ňom má partia mladíkov drží dvoch rukojemníkov, ktorí čakajú na smrť. V rukách držia drevené palice. Dramaturgia a scenár pripomína skutočné videá, pri ktorých umierajú ľudia.

"Neuznávame žiadne náboženstvá ani národ. Vraždíme ženy, deti aj starých ľudí. Rozhodli sme sa zabiť všetkých mladých v tomto meste," hovorí chlapec. Po chvíľke zakričí - "Zabite ich, bratia" a popravcovia sa dávajú do práce. Scénka končí detským smiechom. Video zdieľal na Facebooku novinár prispievajuci do amerického denníka Washington Post.

Deti majú byť z egyptského mesta El-Mahalla El-Kubra. Z komentárov na internete je jednoznačne cítiť zdesenie. Kedysi sa deti hrávali na policajtov a zlodejov, dnes, bohužiaľ, napodobňujú fanatických vrahov.

Pozrite si VIDEO

 

V posledných týždňoch sa objavili videá a fotky, ako džihádisti z Islamského štátu verbujú do svojich radov malých chlapcov. Na jednom z nich je zobrazená armáda malých chlapcov vo vojenských uniformách. Džihádisti im vymývajú mozgy, aby sa pridali na stranu fanatických bojovníkov.

Ďalšie propagandistické VIDEO Islamského
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Upozornenie. Video obsahuje zarážajúce zábery

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu