Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rodičia adoptovali chlapca (7), majú z neho smrteľný strach: Raz niekoho zabije!

Rylan sníva o tom, že niekoho bodne
Rylan sníva o tom, že niekoho bodne (Zdroj: Youtube/TV Show)

WASHINGTON - Keď Kim a jej bývalý manžel Ryan adoptovali Rylana, mali obrovskú radosť a mysleli si, že dieťa zachránili. Neskôr sa však ukázalo, že chlapec, ktorého porodila drogovo závislá matka, má podivné záľuby.

„Povedala by som, že Rylan je nožmi posadnutý,“ myslí si zdesená adoptívna mama. Sedemročný Rylan totiž rodičom často hovorí o bodnutiach, o tom, ako nôž dvihne nad hlavu a zaborí ho do ich hrude, priznáva zdesená matka troch ďalších detí. „Mojím najväčším strachom je, že z neho vyrastie školský strelec, masový vrah,“ dodáva.

Keď Rylan rástol, prejavoval čoraz zvrátenejšie sklony. Nože vrážal do melónu, zraňoval zvieratá a bol stále agresívnejší voči svojim súrodencom. Teraz si dokonca vytvoril imaginárneho priateľa, ktorý mu hovorí, aby zabil celú rodinu!

„Za posledné tri roky si nepamätáme na jediný normálny deň,“ spomína Rylanov adoptívny otec. Keď školák stratí kontrolu, musia ho niekedy pevne chytiť a držať aj hodinu, kým sa upokojí. Rodičia sa obávajú, že jedného dňa skutočne niekoho zabije a hľadajú pre Rylana pomoc dobrého odborníka, pretože ich syn musí byť podľa Huffingston Post každú chvíľu hospitalizovaný kvôli záchvatom zlosti a agresivite. Početné lieky na upokojenie naňho totiž neúčinkujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu