Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rekordný duel na markizáckej Farme: Neuveriteľné, čo predvádza táto žena

Miriam Pribanič (vľavo) vyradila z hry už tretiu farmárku. Zobraziť galériu (18)
Miriam Pribanič (vľavo) vyradila z hry už tretiu farmárku.

BRATISLAVA - Toto nedokázala žiadna iná! Piatkový duel na markizáckej Farme sa odohral medzi dvomi ženami. Miriam Bubica Pribanič (53) si za súperku vybrala Irenu Janošovú (24) alias Iris, ktorá prišla na statok len pred dvomi týždňami. No ani mladosť a čerstvé sily jej na víťazstvo nestačili. V stodole sa odohral rekordne dlhý zápas, po ktorom si nie príliš obľúbená päťdesiatnička pripísala na svoje konto už tretiu vyradenú sokyňu.

Miriam Pribanič nepatrí na Farme medzi obľúbené osoby. Svedčí o tom aj fakt, že často dostáva úlohu slúžky. Následne potom býva vybratá aj do duelu – v piatok sa zúčastnila už tretieho. Ostatní zrejme dúfali, že sa jej tentokrát konečne zbavia. 

Postaršia Bratislavčanka si však vybrala za súperku Irenu Janošovú alias Iris, ktorá je na statku považovaná za najslabšiu. Po tejto voľbe už zvyšní obyvatelia vedeli, že Bubica pravdepodobne opäť vyhrá. Doteraz v súbojoch vždy doslova excelovala a inak to nebolo ani teraz. 

Farmárky si najprv merali sily v preťahovaní lanom. Iris sa nepoddávala ľahko, vďaka čomu ženy predviedli v tejto disciplíne zatiaľ najdlhší zápas v rámci aktuálnej série šou. Po tomto rekordnom výkone si ale nakoniec prvý bod už tradične pripísala Pribanič. 

Nasledovalo prekvapenie. Ním bolo vyťahovanie vína z demižónu heverom. A Miriam tentoraz mladé dievča porazila naozaj na plnej čiare. Vyradila tak z hry už tretiu farmárku a opäť sa vrátila do hry. „Nehnevám sa na Bubicu, že si ma vybrala. Len mi je ľúto, že odchádzam. Mala som viac zabojovať,” okomentovala svoju prehru Iris. Zdá sa teda, že hoci sa Pribanič v súťaži prejavuje dosť nešikovne a nikdy akoby nemala dosť síl na plnenie zadaných úloh, v dueloch je skrátka neporaziteľná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu