Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Toto tu ešte NIKDY nebolo: Nečakaný ťah od Markízy!

Mimoriadna situácia: Po prvýkrát navštívil duelovú stodolu hospodár, aby niekoho vyhodil zo súťaže.  Zobraziť galériu (12)
Mimoriadna situácia: Po prvýkrát navštívil duelovú stodolu hospodár, aby niekoho vyhodil zo súťaže.

BRATISLAVA - Zvrat, aký nikto nečakal! Piatkový večer na Markíze patril farmárskemu duelu. Ten sa na obrazovkách síce odohral, no porazená Jana Ivaničová (33) si kufre baliť nemusela. Moderátorka Kveta Horváthová (37) totiž namiesto rozlúčky s tmavovláskou zrazu oslovila vybranú päticu z ostatných súťažiacich. Rozuzlenie situácie sa odohrá až v pondelkovej epizóde. Podľa našich informácií ale hospodár Martin Bagár (44) vyrazí práve jedného z nich. Prvýkrát v histórii teda vypadne zo súťaže niekto iný, než človek, ktorý prehral duel.

Aj tento piatok sa na Markíze konal farmársky duel. Sily si v ňom zmerala tohtotýždňová slúžka Jana Ivaničová s Lenkou Hrčkovou, ktorú si do súboja sama vybrala. Hoci prvá duelantka si bola svojím víťazstvom istá, čakalo ju nepríjemné vytriezvenie. 

Hrčková si vybrala hákovanie a preťahovanie lanom, čo sa pri ženách často nestáva. V oboch disciplínach mala Lenka ale navrch a vyhrala hladko 2:0. No prekvapujúco tento výsledok v konečnom dôsledku pre Janu vôbec neznamenal odchod zo statku. 

Moderátorka Kveta Horváthová sa totiž zrazu prestala duelantkám venovať a oslovila päticu farmárov. Museli sa pred ňu postaviť Tibor Repa, Alžbeta Janíčková, Viktor Matz, Reza Givili a Patrik Mirga. Zlé pocity vybraných farmárov znásobil príchod hospodára Martina Bagára. Ten sa v duelovej stodole objavil vôbec po prvýkrát za všetkých päť sérií. 

Napätie sa dalo teda doslova krájať. Situácia však na obrazovkách nedospela k rozuzleniu. Ako to celé dopadne, by sa mali diváci dozvedieť v pondelok. Podľa nášho zdroja zo zákulisia tentoraz vypadne práve jeden zo spomínanej pätice. A to sa naozaj ešte nikdy nestalo, že by namiesto porazeného duelanta musel odísť niekto úplne iný. 

Dôvodom, prečo sa Markíza uchýlila k tomuto ťahu, bola zrejme zlá starostlivosť o zvieratá a zanedbávanie povinností. Hospodár Martin napríklad opakovane prízvukoval pravidelné prekladanie košiara, čo ale súťažiaci nedodržiavali. „Vypustite von ovce, jarmok ruším a starajte sa o seba sami,” vyhlásil v piatkovej epizóde ešte pred duelom a odviedol ovečky preč. V tejto sérii pritom ide práve o to, aby televízni statkári vybudovali fungujúci salaš. V tejto chvíli to teda na úspešné splnenie misie nevyzerá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu