Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Frešo povzbudzuje: Smer môžeme poraziť!

Pavol Frešo
Pavol Frešo (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Smer-SD je poraziteľný aj v iných krajoch na Slovensku, nie len v Bratislave. Na dnešnej tlačovej konferencii po skončení Ústrednej rady SDKÚ-DS to uviedol predseda strany Pavol Frešo na margo novembrových volieb do vyšších územných celkov (VÚC).

"Smer je poraziteľný. Bol poraziteľný v roku 2009 tu v Bratislave, je poraziteľný v roku 2013 tu v Bratislave a myslím si, že je poraziteľný aj inde na Slovensku," uviedol Frešo s tým, že SDKÚ -DS je jediná pravicová strana, ktorá tvorí alternatívu voči Smeru vo všetkých krajoch v rámci Slovenska.

Frešo zopakoval, že s rozhodnutím, ktorého kandidáta na prezidenta strana podporí, chcú počkať až po voľbách do VÚC. "Vzhľadom na správanie niektorých partnerov si počkáme na výsledok regionálnych volieb, kedy sa nanovo rozdajú karty," uviedol predseda SDKÚ-DS s tým, že chcú jedného silného pravicového kandidáta. "V opačnom prípade Robert Fico prezidentské voľby so svojim kandidátom vyhrá," doplnil Frešo.

Členovia Ústrednej rady SDKÚ-DS na rokovaní schválili aj zmenu sídla strany. Tá dlhé roky sídlila v Bratislave v prenajatých priestoroch Domu kultúry Ružinov. V lete sa presťahovala na Vajnorskú ulicu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu