Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kamaráti sa kvôli pandémii nevideli tri mesiace: Nádherný okamih ich stretnutia, VIDEO vás rozplače

(Zdroj: Youtube/ViralHog)

NEW YORK - Detská radosť je tá najúprimnejšia. Presvedčili sa o tom mamičky dvoch malých chlapcov z New Yorku, ktorí sa spolu opäť videli po niekoľkých mesiacoch odlúčenia. Ich radosť z opätovného stretnutia, ktoré sa odohralo 25. júna, potešila ľudí po celom internete.

Jedna z mamičiek sa rozhodla natočiť okamih, kedy sa dvaja kamaráti z Brooklynu konečne stretnú po troch mesiacoch, ktoré strávili v karanténe. Rozkošné video zachytáva chlapca, ktorý si uvedomí, že v diaľke je jeho kamarát. Zakričí na neho "William" a rozbehne sa k nemuv diaľke. Obaja k sebe utekajú, aby sa objali.

Chlapci doslova skáču od radosti z toho, že sú po dlhom čase opäť spolu. Ich mamy sú tiež kamarátkami, a tak dokážu pochopiť, ako sa cítili ich synovia, ktorí niekoľko mesiacov trávili len doma. "Uplynuli mesiace a obaja sa pýtali jeden na druhého, dokonca predstierali, že sa spolu skutočne hrajú, aj keď neboli spolu," hovorí autorka videa. "Akonáhle sa veci začali upokojovať, povedali sme si, že dosť je dosť. Naši malí chlapci by už nemuseli trpieť, preto sme sa ich rozhodli prekvapiť," dodala. Obe matky sú šťastné, že sa im tento radostný okamih podarilo zachytiť na kameru. Video dojíma ľudí na celom svete.

Viac o téme: KamarátiKaranténaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu