Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Dvojica sa zoznámila na Facebooku: Bola z neho hotová, dokopy ich dali tieto tri slová

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Anna Hosey)

LONDÝN/CHICAGO - Príbeh Anny Hoseyovej (25) a Adama Lawrencea (28) je dôkazom, že láska k zvieratám môže prerásť do lásky medzi mužom a ženou. Dvojica sa totiž zoznámila vďaka príspevku na sociálnej sieti v skupine fanúšikov obrovských mačiek. Američanku vtedy na jednej fotografii zaujalo nielen krásne zviera, ale aj usmiaty Angličan.

Skupina obdivovateľov veľkých mačiek má na Facebooku veľa priaznivcov. Ako sa zdá, láska k týmto zvieratám môže fungovať aj ako skvelá zoznamka. Keď totiž pred časom Adam zverejnil fotku, na ktorej je zachytený s mačkou svojho kamaráta, Anna z Chicaga ju okamžite okomentovala slovami "obaja ste roztomilí". Mladíkovi sa Američanka s platinovými blond vlasmi okamžite zapáčila, a tak si začali písať. "Zistili sme, že máme veľa spoločného a nespája nás iba láska k zvieratám," vyjadrila sa dievčina v súvislosti s románikom, ktorý sa začal v októbri.

FOTO Dvojica sa zoznámila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Anna Hosey)

Po dvojmesačnom dopisovaní nakoniec Lawrence nasadol do lietadla a absolvoval takmer 6500 kilometrový presun cez oceán nielen za svojou novou priateľkou, ale aj za jej mačkou Kidden. 

FOTO Dvojica sa zoznámila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Adam Lawrence)

"Boli sme zvedaví, ako to bude medzi nami fungovať naživo. Komunikovali sme iba cez telefón a sociálnu sieť a zrazu za nami prišiel," rozplýva sa Hoseyová. Stretnutie bolo podľa nej viac ako prirodzené. Nového partnera si vraj obľúbila aj Annina mačka, ktorá je inak vo vzťahu k ľuďom veľmi vyberavá. "Prežívame niečo medzi počiatočným randením a skutočným vzťahom a je nám spolu veľmi fajn," dodala Anna, ktorá sa vo februári chystá priletieť do Anglicka. 

Viac o téme: MačkaZoznamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu