Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

To by sa u nás nemohlo stať! Učiteľka vyhrala päť miliónov, svojím rozhodnutím spôsobila šok

Zobraziť galériu (2)

COLUMBUS - Brenda Simpsonová z Ohia si kúpila stierací žreb v prepočte za 18 eur a kamsi ho založila. Minulý týždeň naň vyhrala mastnú sumu päť miliónov dolárov (asi štyri a pol milióna eur). Keď sa to dozvedeli jej kolegovia učitelia, ich spoločná otázka znela: “Prídeš zajtra do práce?”

“Plánujem aj naďalej pracovať, ale manželovi som povedala, že on už môže odísť do dôchodku,” uviedla vo svojom vyhlásení Brenda Simpsonová, učiteľka z Ohia pracujúca v programe Head Start. Ide o federálny program, ktorý poskytuje vzdelávanie v ranom detstve deťom z rodín s nízkym príjmom.

To by sa u
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FF Lottery)
Simpsonovej neuveriteľná výhra sa datuje do roku 2016, keď si kúpila žreb lotérie, ktorý ju zaradil do ďalšieho kola žrebovania o najvyššiu cenu. Lotéria Fabulous Fortune dala hráčom druhú šancu vyhrať najvyššiu cenu 5 miliónov dolárov v auguste 2019 – a víťazný žreb bol práve ten Brendin! Podľa spoločnosti Ohio Lottery môže Simpsonová získať paušálnu platbu v hotovosti alebo dostať 250-tisíc dolárov každý rok počas nasledujúcich 20 rokov.

Viac o téme: PrácaManželŽrebLotériaPäť miliónov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu