Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Babička sa modlila, aby vyhrala: O pár dní dostala telefonát, ktorý jej zmenil život

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CHARLOTTE - Výherkyňa lotérie Wendy Johnsonová, ktorá si prevzala svoju výhru v americkom štáte Severná Karolína, prehovorila o svojich plánoch do budúcnosti. Vysmiata babička z mesta Charlotte si vraj výhru vymodlila. Skúsite túto taktiku aj vy?

Wendy je zrejme momentálne najšťastnejšia babička v Severnej Karolíne. V lotérii Supreme Riches totiž vyhrala jeden milión dolárov (cca 890 000 eur). Túto úžasnú správu sa dozvedela, keď nakupovala v kvetinárstve. "Hneď sa mi vykotúľali slzy šťastia. Nedokázala som tomu uveriť," povedala. 

VIDEO Babička sa modlila,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/NC Education Lottery)

Mimoriadne zaujímavý je aj spôsob, ako sa k bohatstvu dopracovala. Podľa vlastných slov sa modlila, aby vyhrala a vyšlo to. Johnsonová si mohla vybrať, či výhru dostane v dvadsiatich splátkach po 50 000 dolárov ročne alebo ako jednorazovú čiastku vo výške 600 000 dolárov. Vybrala si druhú možnosť a po zdanení sa jej konto navýšilo o 424 500 dolárov (cca 380 000 eur). 

Manželia sa chceli naraňajkovať, reštaurácia bola plná: O pár hodín neskôr zažili neskutočný šok

"V skutočnosti som si myslela, že som vyhrala jednu z menších výhier. Toto ma naozaj potešilo. Kúpim si nový dom a postarám sa o svoje deti a vnúčatká," priblížila svoje plány Wendy.

Viac o téme: Výhra v lotérii
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu