Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Na fenku prišli pôrodné bolesti: Uprostred letiska prichádzalo na svet jedno šteniatko za druhým

Ellie po pôrode odpočívala pri svojej majiteľke Zobraziť galériu (2)
Ellie po pôrode odpočívala pri svojej majiteľke (Zdroj: Youtube/FOX 13 News - Tampa Bay)

TAMPA - Svedkami neobvyklej a hlavne šťastnej udalosti sa stali cestujúci na letisku Tampa na Floride, kde sučku labradora zastihli pôrodné bolesti. Priamo v hlavnom termináli priviedla na svet osem krásnych šteniatok. Pasažierom čakajúcim na bráne F 80 sa tak naskytla jedinečná možnosť zásobovať sociálne siete neobvyklými zábermi.

Dvojročná labradorka Eleanor "Ellie" Rigby bola spoločne so svojou majiteľkou Diane Van Atterovou a jej psím partnerom Goldenom Nuggetsom pripravená nastúpiť do lietadla nasmerovaného do Philadelphie. Vtom však fenka dostala bolesti a medzi sedačkami terminálu začala na svet privádzať svoje prvé šteniatko. Nečakanú dramatickú situáciu majiteľka zvládla vďaka včasnej pomoci zdravotnej sestry, ktorá čakala na svoje lietadlo. Pôrod mal nečakane rýchly spád a potomkovia z tela matky vychádzali jeden po druhom. Kým sestrička nastúpila do lietadla, už ich bolo päť.

"Sučka priviedla na svet dokopy osem šteniatok - sedem psíkov a jednu sučku. Takúto situáciu sme na letisku ešte nemali," povedala hovorkyňa letiska Emily Nippsová. Zdravotníci vraj chceli Eleanor odtiahnuť na pokojnejšie miesto, ale Diane nechcela, aby s ňou hýbali. Situáciu patrične prežíval aj otec šteniatok, ktorý okolo svojej milovanej poskakoval, akoby sa jej snažil pomôcť.

Na fenku prišli pôrodné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/FOX 13 News - Tampa Bay)

Okoloidúci pasažieri zábermi šťastnej psej rodinky doslova bombardovali sociálne siete. Podľa Van Atterovej vyvolala náhly pôrod pravdepodobne nervozita z letiska. So svojimi labradormi a ich potomstvom sa neskôr vrátila späť domov a plánovanú cestu musela odložiť na neurčito. Obaja rodičia šteniatok sú údajne služobné psy. Mnohí užívatelia sa pýtajú, prečo majiteľka chcela prevážať vysoko gravidnú fenku lietadlom. Musela predsa vedieť, v akom stave je. Tá to vraj aj vedela, ale myslela si, že stihnú priletieť domov ešte predtým, než porodí. 

Viac o téme: PesLetiskoPôrodŠteniatko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu