Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena (67) trpela nevyliečiteľnou rakovinou: Začala užívať toto KORENIE a stal sa zázrak

Dieneke vraj z najhoršieho dostala kurkuma Zobraziť galériu (4)
Dieneke vraj z najhoršieho dostala kurkuma (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Keď lekári diagnostikovali istej Angličanke leukémiu, oznámili jej, že ide o nevyliečiteľnú formu. Napriek pesimistickým prognózam sa žena nevzdala a do boja so zákerným ochorením sa vydala s netradičnou, ale účinnou zbraňou. Odborníkov šokovalo to, že zabrala.

Internet a médiá sú zaplavené návodmi, ako poraziť zákernú rakovinu, ktorá ničí životy bez ohľadu na vek. Príbeh 67-ročnej Dieneke Fergusonovej je však optimistický a dáva nádej mnohým pacientom, ktorým lekári povedali, že musia rátať s tým najhorším. Možno im pomôže korenie, ktoré sa už dlhé stáročia využíva v indickej medicíne.

Kurkuma môže byť liekom,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Dieneke pred desiatimi rokmi diagnostikovali leukémiu. Po neúspešnej chemoterapii ju lekári postavili pred krutý fakt, že forma tohto ochorenia je v jej prípade nevyliečiteľná. "Šírilo sa to rýchlo, trpela som najmä neznesiteľnými bolesťami chrbta," hovorí pacientka.

Po vyčerpaní všetkých možností liečby sa dozvedela o úžasných výsledkoch, ktoré majú onkologickí pacienti po tom, ako zaradia do jedálnička kurkumu. "Je plná antioxidantov. Dočítala som sa, že pomáha pri rakovine pľúc, pankreasu, hrubého čreva a prsníka, aj pri Alzheimerovej chorobe a depresiách. Kúpila som si kapsule a začala som denne užívať osem gramov."

Žena (67) trpela nevyliečiteľnou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Muž trpel rakovinou hrubého čreva, dávali mu pár týždňov: Začal jesť TOTO a úplne sa vyliečil​

Fergusonová tvrdí, že pri použití kuchynskej kurkumy, ktorá obsahuje iba dve percentá kurkumínu, by bolo zložité prijať každodennú dávku. Preto odporúča kapsuly alebo tabletky. A táto liečba v jej prípade naozaj zabrala. Vyšetrenia odhalili, že rakovina je na ústupe.

Žena (67) trpela nevyliečiteľnou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

"Pacientka síce zatiaľ nie je úplne vyliečená, ale jej stav je posledných päť rokov stabilizovaný, výsledky krvných testov sú prekvapujúce," uviedol hematológ Abbas Zaidi. Spokojnej Dieneke sa následne zlepšila aj kvalita života, cestuje a užíva si. "Vôbec nemyslím na to, že ešte stále nie som vyliečená. Dôležité je, že sa môžem tešiť zo života bez bolesti," dodáva.  

Viac o téme: LeukémiaRakovinaKurkuma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu