Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Otvorila DVD a zažila najväčší šok svojho života: ODKAZ od neznámeho a ešte niečo viac

DVD skrývalo milé prekvapenie
DVD skrývalo milé prekvapenie (Zdroj: Twitter)

SAN ANTONIO - Istá Američanka si len chcel pozrieť nejaký dobrý film. No keď otvorila DVD, našla v ňom odkaz od neznámeho muža s krásnym posolstvom. Je pekné vidieť, že ešte stále existujú nezištne zmýšľajúci ľudia, ktorí nemyslia len na seba, ale chcú potešiť aj druhých.

Žena si v požičovni vybrala DVD, aby si spravila večer pri nejakom peknom filme. No keď ho otvorila, v obale na ňu čakalo obrovské prekvapenie - sto dolárov v hotovosti a k tomu priložený odkaz od akéhosi Marcosa.

Stálo v ňom: "Ahoj, volám sa Marcos. Každý mesiac vezmem sto dolárov, ktoré by som za normálnych okolností minul na seba, a darujem ich neznámemu človeku. Tento mesiac som sa to ale rozhodol zmeniť a bankovku som vložil do dévedéčka. Si prvý človek, ktorého som takto obdaroval v roku 2017! Prosím ta len o jedno, použi peniaze na nejaký dobrý účel. Ak ich nepotrebujes, daj ich niekomu inému. Ak ich potrebuješ, nechaj si ich". 

Američanku toto pekné gesto veľmi dojalo. Povedala o ňom svojej dcére Liz, ktorá sa rozhodla neznámeho dobrodinca vypátrať. Nakoniec sa jej Marcos Campos z Texasu sám ozval po tom, ako ho jeho neter upozornila na to, že sa Liz snaží zistiť, o koho ide. 

Viac o téme: OdkazPosolstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu