Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sestry dvojičky o sebe celý život nevedeli: VIDEO ich prvého stretnutia

Dvojičky Gracie Rainsberryová a Audrey Doeringová pri svojom prvom stretnutí Zobraziť galériu (6)
Dvojičky Gracie Rainsberryová a Audrey Doeringová pri svojom prvom stretnutí (Zdroj: YouTube)

WASHINGTON - Nevideli sa dlhé roky. Dve sestričky boli krátko po svojom narodení odlúčené. Kilometre ich rozdeľovali a nevedomosť im nedovoľovala spoznať jedna druhú. Osud to ale zariadil a 10-ročné dievčatá sa našli. Prvé osobné stretnutie zachytené na videu bolo plné emócií.

Gracie Rainsberryová a Audrey Doeringová majú síce rôzne priezviská a rodičov no sú to dvojičky. Malé školáčky sú sestry, ktoré o sebe dlhých 10 rokov netušili. Po ich narodení si ich adoptovali dve rôzne rodiny, ktoré nevedeli, že ich dcérky pochádzajú z dvojičiek. V decembri sa náhodou Audreyina mamina dostala k fotografii, kde sú obe dievčatá. Na obrázku sedeli malé dievčatká na rukách ženy. Zistila aj to, že druhé dievča má rovnaký dátum narodenia ako jej Audrey a trpí rovnakou vrodenou srdcovou chybou.

Sestry dvojičky o sebe
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: YouTube)

Začalo sa pátranie, ktoré bolo úspešné. Mamičke jednej z dievčat sa podarilo nájsť dvojča svojej dcéry. Prvý kontakt mali medzi sebou cez FaceTime. Osobne sa slečny stretli vďaka relácii Good Morning America. Gracie žije so svojou rodinou v meste Richland, Audrey vyrastala stovky kilometrov od nej v meste Wausau. Keď dievčatá dostali možnosť a stretli sa išlo o poriadnu dávku emócií.

Sestry dvojičky o sebe
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: YouTube)

Prvé stretnutie

Zábery z videa zachytávajú ako bolo jedno z dievčat postavené pred stenu, ktorá sa pomaly odsunula. Hneď ako sa sestričky zbadali, podišli k sebe a silno sa objali. Nechýbali slzy, smiech a úsmevy. Nie je snáď ani náhoda, že obe slečny nosia okuliare. Audrey priznala, že pred stretnutím jej dvojičky mala pocit, akoby jej niekto chýbal. "Teraz je to kompletné," dodala. Gracie skonštatovala, že sa cíti nadšene a šťastne a to aj  napriek tomu, že išlo o ťažkú situáciu.

Sestry dvojičky o sebe
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: YouTube)

Rodičia dievčat sedeli vedľa svojich dcér a boli plní emócií. Audreyina mamička položila svoje ruky na Gracienu tvár a opýtala sa jej iba jednu otázku: "Môžem sa ťa len dotknúť?"

Sestry dvojičky o sebe
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: YouTube)

Príbeh je o to silnejší, že išlo o náhodné zistenie s krásnym záverom. Keď Audrey rodičia oznámili, že má sestričku, myslela si, že žartujú. Dnes o sebe dievčatá vedia a končene sa stretli. Audrey vyrastala s tromi staršími bratmi. Gracie má tiež troch súrodencov, dvoch bratov a sestru. Dvojičky pri spoločnom rozhovore zistili, že obe milujú kuracie Alfrédo rovnako ako Mac and Cheese. 

Sestry dvojičky o sebe
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: YouTube)

Viac o téme: StretnutieDvojičkySestryEmócie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu