Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Muža predbehol v rade na žreby ďalší zákazník: Stalo sa niečo neuveriteľné, je to karma!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

TAURANGA - Väčšinu ľudí vytočí, keď sa pred nich niekto predbehne v obchode alebo na úrade. Jednému staršiemu pánovi na Novom Zélande sa ale vyplatilo to, že pred seba pustil ďalšieho zákazníka. Možno práve vďaka tomu sa totiž stal milionárom. Žeby karma?

Muž, ktorý si neželal zverejniť svoju identitu, si cestou domov z práce v meste Tauranga na Severnom ostrove kúpil tiket. Ešte, keď stál v rade, sa pred neho predbehol nedočkavý zákazník, ktorému zrejme slušné správanie nič nehovorilo. Keďže sa ale náš chlapík neponáhľal, nechal to tak. "Čakal som v rade pred obchodom Lotto, keď sa predo mňa strčil jeden chlap. Nemal som naponáhlo, tak som nič nepovedal," uviedol. 

Vďaka lotérii sa stal milionárom: Výhru investoval najhoršie, ako mohol, TO naozaj nemal robiť

Že vyhral, Novozélanďan zistil až po niekoľkých dňoch, pretože mal toho veľa na práci. "Na internete zverejnili výherné čísla, všetky som ich mal natipované. Zahmlelo sa mi pred očami, prestalo mi to myslieť. Tak som sa zobral a išiel do práce ako zvyčajne." Keď sa vrátil, manželke len tak medzi rečou spomenul, že vyhral milión novozélandských dolárov (649-tisíc eur). Následne u oboch prepukla šialená radosť, kvôli ktorej v tú noc vôbec nespali. Teraz manželia rozmýšľajú, ako naložia s peniazmi. 

Muža predbehol v rade
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Pustiť človeka pred seba sa mi vyplatilo. Keby som ho nepustil, mohol mať on výherný tiket, nie ja. Asi to jednoducho bola karma," dodal šťastný výherca. 

Viac o téme: KarmaVýhra v lotérii
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu