Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Policajti vtrhli do bytu manželov na FOTO: Po zúfalom plači prišlo dojemné vysvetlenie

Policajtov pohostili ako rodinu.
Policajtov pohostili ako rodinu. (Zdroj: Facebook/Questura di Roma )

RÍM - Políciu, ktorá vtrhla do bytu starého manželského páru, čakalo prekvapenie. Za stenami sa ozýval krik a plač, ktorý zalarmoval susedov. Z obavy, že sú svedkami zločinu, privolali políciu. Muži zákona však čoskoro zistili, že príčinou bolo niečo celkom iné.

Za všetko mohla obyčajná ľudská osamelosť. Michael (94) a Jole (89) boli takí osamelí, že ich zúfalé náreky a krik niekoho donútili, aby privolal políciu. Keď sa za dverami prestarnutého talianskeho páru objavili muži zákona, manželia ich s úsmevom privítali, pozvali dnu a ponúkli im večeru.

Polícia chytila zlodeja vďaka tejto kresbe: Vytvorila ju 11-ročná Rebecca

Ako policajti zistili, Jole a Michael sa nestali obeťami podvodu ani žiadneho iného zločinu. Obaja len zúfalo sedeli na pohovke a plakali, keď sa niekto zo susedov ich nárekov zľakol. Dôvodom bolo sledovanie večerných televíznych správ plných nenávisti a zla, čo malo za následok silnú emocionálnu odozvu starých ľudí. Jole začala plakať tak hlasno, že ju počuli aj susedia v panelovom dome.

Privolaná hliadka oboch rozrušených manželov upokojila a na ich návrh si s nimi dali večeru – tanier plný cestovín so syrom. Nasledovala dôverná debata, počas ktorej sa policajti cítili ako na návšteve u starých rodičov.

...

Viac o téme: OsamelosťManželský pár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu