Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z bežného pracovného dňa sa stal najlepší v živote: Samuela prekvapili Iron Maiden osobne!

Samuel s obľúbenou hudobnou skupinou.
Samuel s obľúbenou hudobnou skupinou.

BRATISLAVA – Jednou z najočakávanejších hudobných udalostí roka na Slovensku bol určite koncert svetoznámej kapely Iron Maiden. Napriek tomu, že členovia skupiny už nepatria medzi najmladších metalistov na scéne, stále dokážu osloviť aj dnešnú mladú generáciu. Ich veľkým fanúšikom je aj Samuel Kožík, ktorému splnili životný sen.

Samuel je podľa vlastných slov obdivovateľom skupiny už od svojich 13 rokov, preto keď zistil, že Iron Maiden budú bývať práve v Grand Hoteli River Park, v ktorom pracuje ako barman, neskutočne sa potešil. „Keď prišli na check-in, utekal som ich privítať. Oslovil som ich menom, čo ich prekvapilo a pochopiteľne, potešilo,“ priznal Topkám Samuel.

Keď videl pozitívnu reakciu, neodolal a pozval chlapov z Iron Maiden do hotelovej lobby na pivo. „Boli veľmi milí a vtipní,“ opísal barman spoločné chvíle a dodal: „Pri odchode sa na mňa zrazu usmiali a podali mi dva lístky na koncert so slovami „Enjoy!“, nemohol som tomu uveriť.“ O tom, že členovia tejto britskej heavy metalovej kapely si rozhodne obdiv zaslúžia, sa tak Samuel presvedčil na vlastnej koži.

Viac o téme: LístkyIron Maiden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu