Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Z mladého policajta hrdinský otec: Chlpáča na FOTO nosí aj do práce a všetci sú namäkko

Policajt sa stal dvojnásobným otcom!
Policajt sa stal dvojnásobným otcom! (Zdroj: Twitter/Cue Police)

CUE - Policajt z austrálskeho mestečka Cue ukázal, aké veľké pochopenie má pre opustené zvieratá. Na oplátku získal spoľahlivého partnera na objasňovanie trestnej činnosti, ktorý ho sprevádza na každom kroku. A všetci sú z ich spojenectva namäkko.

Mladý policajt Scott Masson si adoptoval klokanie mláďa, ktoré s ním každodenne trávi čas na policajnej stanici v austrálskom meste Cue. Štvormesačné zvieratko pomenoval Cuejo a dovolil mu nájsť bezpečný úkryt v jeho služobnej policajnej košeli, ktorý mu má nahrádzať mamin vak.

Nie je tajomstvom, že mladý policajt sa stal dvojnásobným otcom naraz – Massonova manželka porodila prvé dieťa a do rodiny teraz pribudol ďalší člen, o ktorého sa bude treba najbližších pár mesiacov riadne postarať. „Vzhľadom na to, že musí byť kŕmený každé tri hodiny, bude ako moje dieťa,“ povedal mladý policajt. Kým klokan nepodrastie, Masson sa oňho bude svedomito starať. Cuejo má totiž za sebou smutnú minulosť – jeho klokania mama zomrela pri smrteľnej autonehode a živé mláďatko jej vytiahli z vaku, píše Abc.net.au.

...

Viac o téme: PolicajtKlokan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu