Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Otecko dostal od svojej dcérky krásny dar: Odteraz bude chodiť do práce vždy s úsmevom

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

LONDÝN/SINGAPUR - Máte dni, kedy vás nič nebaví a vaše zamestnanie sa pre vás stáva utrpením? Hodiny v práci sa nehorázne vlečú, dostávate sa do kontaktu s nepríjemnými zákazníkmi a najradšej by ste podali okamžitú výpoveď? V takom prípade je dobré mať doma malé dieťa, ktoré si síce vyžaduje vašu neustálu pozornosť a starostlivosť, ale dokáže vám dodať aj veľa síl a životnej energie. Svoje o tom vie aj istý taxikár v Singapure.

FOTO Bábätko malo po narodení 482 gramov: Hrdinsky si vybojovalo život, aj vďaka vrecku

Či to už dievčatku napadlo samému, alebo ho k tomu inšpirovala jeho mama, aj tak bol tento nápad na nezaplatenie. Dcérka svojmu tatovi na volant auta zavesila odkaz, na ktorom stálo: "Drahý ocko. Ďakujem ti, že pre nás tak ťažko pracuješ. Veľmi ťa ľúbim. S láskou Resi." Je to síce iba pár slov, ale aj tak určite v rodičovi vzbudili hrdosť na to, že má takú skvelú dcéru a že aj keď je ešte malá, vie, že sa ocko snaží finančne zabezpečiť svojich najbližších.

Taxikár si pravdepodobne bude lístok dobre opatrovať a keď opäť prídu v práci ťažké chvíle, tak sa naň pozrie a povie si, že vie pre koho to všetko robí a zatne zuby, aby si počkal opäť aj na pekné okamihy a voľný čas, ktorý bude môcť stráviť s milujúcou rodinou.

Viac o téme: Taxikár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu