Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Uznávaný expert prišiel pomôcť Slovákom: Pracoval pre Apple, Google či IBM, teraz je tu!

Guy Kawasaki je vo svete považovaný za jedného z najlepších rečníkov.
Guy Kawasaki je vo svete považovaný za jedného z najlepších rečníkov. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Do Bratislavy zavítal na slovo vzatý odborník. Guy Kawasaki, ktorý je v oblasti startupov považovaný za jedného z najlepších rečníkov na svete, precestoval už celý svet. Oceňovaný autor odborných publikácií a podnikateľ sa teraz predstaví spolu s ďalšími významnými osobnosťami z tejto sféry konečne aj Slovákom!

V rámci bohatého programu konferencie o startupoch návštevníkov čakajú zástupcovia úspešných nadnárodných korporácií, profesori z Berkeley, ak aj hlavní technologickí lídri predovšetkým zo Silicon Valley. Jedným z nich aj sympatický rodák z Honolulu Guy Kawasaki, ktorý začínal ako zamestnanec spoločnosti Apple.

V roku 1984 bol zodpovedný za marketing počítačov Macintosh. Kawasaki spopularizoval takzvaný evangelism marketing, teda formu marketingu, kedy samotní zákazníci presviedčajú svojich priateľov a známych, aby si produkt zakúpili a využívali ho, podaním z úst do úst. Ako autor uznávaných kníh The Art of Start 2.0 či The Art of Social Media dostal aj čestný doktorát v Babson College.

Jeho hlboké znalosti high-tech priemyslu, spoločne s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti marketingu, oslovujú státisíce fanúšikov po celom svete. Kawasaki bol ocenený ako druhý najlepší rečník startupových konferencií, ktoré sú veľmi populárne a majú svoju tradíciu najmä v Spojených štátoch.

Got something to wear for my speech in Bratislava!

Posted by Guy Kawasaki on 14. október 2015

Vďaka tomu vzdelával pracovníkov najznámejších svetových spoločností, ako sú Apple, Google, Microsoft, IBM, Audi, Nike, Wal-Mart či Hewlet-Packard. K radom nadšených mladých podnikateľov sa tak konečne môžu pridať aj Slováci, ako Kawasaki oznámil na svojej oficiálnej stránke na Facebooku, už "si mám čo obliecť na svoju reč v Bratislave".

Viac o téme: KonferenciaStartupGuy Kawasaki
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu