Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Mama prišla domov a zažila najhoršie chvíle: Synčeka (†3 týždne) dohrýzol teriér na smrť!

Nešťastie sa stalo v tomto dome, desivý útok psa malý Reggie, žiaľ, neprežil Zobraziť galériu (2)
Nešťastie sa stalo v tomto dome, desivý útok psa malý Reggie, žiaľ, neprežil (Zdroj: Foto: YouTube/SkyNews)

SUNDERLAND - Obrovské nešťastie sa stalo v anglickom meste Sunderlande. Len trojtýžňové bábätko napadol a na smrť dohrýzol teriér. Po tom, čo prišla mama dieťatka domov, svojho synčeka našla v dokaličenom stave. Okamžite zalarmovala záchranárov, dieťatko, žiaľ, v nemocnici ťažkým zraneniam podľahlo.

Malého Reggieho Younga previezli do nemocnice v sobotu o štvrtej ráno. Člen rodiny, ktorý nechcel byť menovaný, povedal, že chlapčekova mama nebola v čase desivého útoku doma. Podľa neho bola na pohrebe svojej babičky a následne na smútočnej hostine, domov sa vrátila neskoro v noci. Zároveň však dodal, že žena by dieťa samotné bez dozoru nikdy nenechala. 

Polícia zatkla 30-ročného muža, ktorý bol počas incidentu na dvore, no na druhý deň v nedeľu ho pustili na kauciu. Psa previezli do chovateľskej stanice a predpokladá sa, že bude utratený.

"Je to strašné, žiadne slová nedokážu opísať, ako sa musí rodina cítiť. S matkou a otcom dieťaťa som hovoril nedávno, obaja sa zdali byť veľmi šťastní. Musí to byť pre nich zničujúce," povedal pre Sky News Paul Tweddle, ktorý býva naproti domu, kde sa stalo nešťastie.

Prípadom sa zaoberá polícia.

Viac o téme: PesDieťaTragédiaSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu