Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bábätko zachránila rodičovská láska: Novorodenec ožil, rodina rozpráva o zázraku!

Jamie robí radosť svojim rodičom Zobraziť galériu (3)
Jamie robí radosť svojim rodičom (Zdroj: YouTube)

SYDNEY - Láska dokáže zázraky, no ľuďom to musí matka príroda neustále pripomínať. Kate a David Oggovci sa o tom pred piatimi rokmi presvedčili na vlastnej koži. Síce čakali tri roky, no keď Kate otehotnela, zistili, že budú mať dvojitú radosť. Kate porodila dvojičky, avšak šťastnú chvíľu narušili lekári, keď jej povedali, že chlapček Jamie to nezvládol. Matka sa ale odmietla vzdať bez boja!

Kate si zobrala svojho novonarodeného syna k sebe, vyzliekla si nemocničný plášť a pritisla si ho na holú kožu. Poprosila aj svojho manžela Davida, aby si vyzliekol tričko a ľahol si k nim do postele. „Chcela som, aby bolo okolo dieťatka toľko ľudského tepla, ako len bolo možné. Pritisla som si jeho uško k srdcu a začala som plakať. Povedali sme mu, že má sestričku Emily a že s ním máme veľké plány,“ opísala Kate v novej reklame na známu značku detskej kozmetiky.

Bábätko zachránila rodičovská láska:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Sila lásky prinútil malého Jamieho pozbierať sa, nikto neveril vlastným očiam, keď sa chlapček začal mrviť a svojho otca potom chytil za prst. V prvých minútach však Jamie nechcel jesť, až keď mu Kate dala svoje materské mlieko z prsta, reflexne otočil hlavičku. Až potom personál uveril, že Jamie skutočne žije a okamžite sa chlapca ujal. Niekoľko nasledujúcich dní sa ho snažili dostať do kondície zodpovedajúcej stavu jeho sestričky.

Tento krásny príbeh má aj svoje medicínske opodstatnenie. Niekoľko publikovaných štúdií uvádza, že novorodencom pomáha kontakt s pokožkou matky. Tento proces napríklad robieva až 82 percent nemocníc v Spojených štátoch. Dnes je z Jamieho vášnivý futbalista, podľa Kate je citlivým, milujúcim a inteligentným dieťaťom, ktoré nemá žiadne zdravotné následky z náročného pôrodu. Okrem sestričky sa stará aj o mladšieho brata, ktorý bude mať teraz 4 roky.

Bábätko zachránila rodičovská láska:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu