Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladíka vysmiali na diskotéke: Stala sa z neho hviezda, na jeho párty prídu celebrity!

Seana sa výsmech veľmi dotkol
Seana sa výsmech veľmi dotkol (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES - Kto sa smeje naposledy, ten sa smeje najlepšie. Toto príslovie dokonale sedí na Angličana, na ktorom sa nedávno smiala celá diskotéka. Teraz dostal ponuku, ktorá prichádza raz za život. Má sa zúčastniť párty, na ktorej bude obklopený takmer dvoma tisíckami sexi krások.

Sean pred časom odchádzal z jednej londýnskej diskotéky v poriadnych depresiách. Prišiel sa tam zabaviť a zatancovať si, no ľudia ho kvôli jeho postave a tak trochu nemotorným pohybom vysmiali. Dokonca ho odfotili a snímku potom zverejnili na webstránke 4Chan. A to s naozaj veľmi necitlivým komentárom: "Nedávno som na diskotéke stretol tento exemplár. Prestal tancovať, keď videl, že sa na ňom smejeme."

Po ponížení ale prišla obrovská radosť. Cassandre Williamsovej z Kalifornie totiž prišlo mladíka ľúto, a tak sa rozhodla, že pre neho usporiada veľkolepú párty, na ktorej bude len on a 1727 žien. Netrvalo dlho, kým ho vypátrala a o svojom pláne mu povedala. Sean je nadšený a pozvanie samozrejme prijal. A nielen on. Keď sa o jeho osude dozvedeli celebrity, chcú prísť na večierok tiež. Okrem iných známy spevák, skladateľ a producent. Pharell Williams.

Dokonca aj Moby sa ponúkol, že účastníkom párty zahrá do tanca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu