Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dojímavý príbeh policajta: Prišiel na svadbu ženy, ktorej pred 20 rokmi zachránil život!

Shammarah Hamidehová a jej záchranca a čestný hosť Joseph Barca. Zobraziť galériu (2)
Shammarah Hamidehová a jej záchranca a čestný hosť Joseph Barca. (Zdroj: Lohud.com)

CHICAGO - Každá profesia nosí so sebou určitú nálepku. Lekári škaredo píšu, právnici ryžujú na nešťastí druhých, učitelia všetkých poučujú aj mimo zamestnania a podobne. O policajtoch kolujú rôzne vtipy, väčšinou sa týkajú ich inteligencie alebo nezáujmu. Ako v každom povolaní, nie vždy sú všetci rovnakí, práve naopak. Presvedčí vás o tom kapitán Joseph Barca z New Yorku.

Väčšina mužov zákona robí svoju prácu z presvedčenia. Ich snom je pomáhať ľuďom, no často kvôli všetkým nepríjemným veciam, ktoré ich v pracovnom čase i mimo neho stretnú, zabúdajú na podstatu svojho remesla. To však neplatí o všetkých. Niektorí policajti totiž na ľudí, ktorým pomohli nikdy nezabudnú.

Počas víkendu sa v Chicagu uskutočnila svadba mladej dvojice. Nevestou bola zdravotná sestra pôvodom z Palestíny Shammarah Hamidehová, ktorej práve kapitán Barca pred 20 rokmi zachránil život. Shammarah mala len dva mesiace, keď náhle prestala dýchať a jej otec si nevedel poradiť. Vtedy prišiel na pomoc kapitán Barca, ktorý ako prvý dorazil na miesto volania o pomoc a dieťaťu zachránil život.

Shammarah Hamidehová a jej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Lohud.com)

Rodina krásnej nevesty s jej záchrancom nikdy neprerušila kontakt a Joseph, dnes už na dôchodku, pricestoval na Shammarahinu svadbu aj so svojou manželkou Helen až z New Yorku. Tento akt nevestu dojal k slzám: „Je veľmi ohľaduplný, každý rok mi na moje narodeniny pošle blahoželanie. Správajú sa, akoby som bola ich dcéra.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu