Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Michelle (31) potratila, no lekári sa zmýlili: Stal sa zázrak, narodilo sa zdravé dievčatko!

Michelle Hui so svojou dcérkou Zobraziť galériu (3)
Michelle Hui so svojou dcérkou (Zdroj: Foto: Facebook)

DUBLIN - Prinášame neuveriteľný príbeh matky, ktorá potratila. Po desiatich dňoch od zákroku však lekári zistili, že sa stal zázrak. V jej maternici ostalo dvojča dieťatka, o ktoré prišla. O pár mesiacov sa narodila zdravučká Megan.

„Náš malý bojovník, môj malý zázrak," hovorí o svojej dcérke šťastná mamička Michelle Hui (31).

Írka ostala zronené v júli minulého roka, keď lekári potvrdili, že prišla o nenarodené dieťatko v šiestom týždni tehotenstva. Dva dni po tom, čo sa Michelle dozvedela tragickú správu, užila lieky a čakala na chirurgický zákrok, aby jej vyčistili maternicu.   

"Potrat a interrupcie boli úplne strašné," spomína žena, ktorá sa živí ako banková pracovníčka. "Potom, čo sme stratila dieťa som šiel von s priateľmi a vypil fľašu a pol vína. Bol som zničený,“ opisuje smutné okamihy manžel Ross (33), ktorý pracuje ako predavač.

Michelle (31) potratila, no
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Michelle lekári povedali, aby si tehotenský test o desať dní neskôr urobila znova. Tvrdili, že nie je šanca, aby bola stále tehotná, ale test by mohol odhaliť škodlivé zrazeniny, ktoré v tele mohli ostať. Urobila tak a test bol pozitívny. Šla späť do nemocnice na dilatáciu a kyretáž. Ide o traumatický chirurgický zákrok, pri ktorom sa odstráni obsah maternice.

"Desať dní po potrate som išla späť do nemocnice, bola som zdrvená. Po tom všetkom, čím som prešla, som vôbec nedúfala,“ hovorí šťastná mamička pre denník Daily Mail a dodáva: "Lekár odišiel a vrátil sa s viacerými staršími kolegami. Znova urobil scan a povedal - Nebudete tomu veriť, máme srdcový tep," opísala.

Michelle (31) potratila, no
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Ženu od radosti zaplavil neopísateľný pocit šťastia. Narodilo so jej zdravé dievčatko, ktorému dali meno Megan. "Doktori hovorili, že to bolo požehnanie. Nikdy nepočuli o niečom podobnom. Niekto sa na nás pozerá."

Michellein gynekológ povedal, že sa stal medicínsky zázrak. Za celú svoju 25-ročnú prax sa s ničím podobným nestretol. "Boli sme vždy silná rodina, a to z nás robí ešte silnejších,“ dodali šťastní rodičia teraz už troch detičiek.

  
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu