Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tínedžer (15) zo Slovenska prerazil vo svete: Hral pre hviezdy v Las Vegas!

Andreas s hercom Willom Smithom.
Andreas s hercom Willom Smithom. (Zdroj: independent.ie)

LAS VEGAS - Slovenský gitarový zázrak Andreas Varady (15) dostal pozvánku medzi najväčšie hviezdy sveta, ktoré prišli cez víkend do Las Vegas, aby oslávili spoločné 80. narodeniny manažéra Quincyho Jonesa a herca Michaela Cainea v luxusnom hoteli MGM Grand. Andreas, ktorý už šesť rokov žije v írskom Limericku, sa zaradil medzi také známe mená ako Bono, Stevie Wonder, Whoopi Goldbergová, Snoop Dogg, Amy Poehlerová či Jennifer Hudsonová.

Andreas, ktorý bude mať v júli 16 rokov, prezradil, že jeho "sen sa stal skutočnosťou". Na akcii sa mu totiž podarilo stretnúť s jedným z jeho hrdinov, hercom Willom Smithom.

Jazzový gitarista, ktorého objavil Jonesov priateľ na internete, pricestoval do Las Vegas so svojím otcom Bandim a mamou Beatou. Na pódiu vystúpil s piesňou, ktorú pre Jonesa sám napísal. "Ak chceš poriadnu párty, volaj Quincyho Jonesa," povedal podľa portálu independent.ie na záver a producentovi Jacksonovho albumu Thriller poďakoval za pozvanie a úžasný zážitok.

Okrem neho na večierku vystúpil napríklad Bono z U2, ktorý odspieval 'I've Got You Under My Skin' a 'Fly Me' za sprievodu mnohopočetnej kapely.

Dlhoroční priatelia Jones a Caine, ktorí sa narodili v priebehu niekoľkých minút po sebe na rôznych stranách Atlantiku, sa rozhodli osláviť svoje 80. narodeniny spoločne a získať tak finančné prostriedky pre clevelandskú kliniku, ktorá bojuje proti Alzheimerovej, Huntingtonovej, Parkinsonovej chorobe, roztrúsenej skleróze, ALS a poruchám pamäte.

Oskarový britský herec Michael Caine sa narodil 14. marca 1933 v Londýne a legendárny producent, hudobník a kapelník v rovnaký deň v Chicagu. Blízkymi priateľmi sú od roku 1969.

Na párty sa zúčastnilo viac ako 2000 hostí a jej súčasťou boli aj rozličné aukcie. Jeden z kupujúcich za večeru s Georgeom Clooneym vraj zaplatil až 152-tisíc eur.

Varady tak mal možnosť prejsť sa po červenom koberci spolu s ostatnými celebritami a odfotiť sa s Whoopi Goldbergovou, Chrisom Tuckerom či Quincyho dcérou Rashidou, hviezdou americkej verzie seriálu "The Office".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu