Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rodina pri požiari bytu mohla uhorieť: Strašnú nehodu na FOTO spôsobil skrat v nočnej lampe

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: ludialudom.sk)

BANSKÁ BYSTRICA - Hovorí sa, že nešťastie nechodí po horách, ale po ľuďoch. Svoje o tom vie rodina z Banskej Bystrice, ktorej vyhorel byt po veľmi bizarnej nehode, ktorú zapríčinila obyčajná nočná lampa.

Strašná nehoda sa rodine Babiakových prihodila 9. decembra 2015 okolo 19-tej hodiny večer v byte na druhom poschodí na Tatranskej ulici číslo 72 v Banskej Bystrici. Mladá, inak veľmi sympatická, milá a hlavne milujúca mama uložila svojho 11-mesačného synčeka spinkať pri zapálenej nočnej lampičke. Zavrela dvere a išla sa ešte povenovať svojej trojročnej dcérke do detskej izby, kde tiež privrela dvere, aby malý mohol nerušene odpočívať.

Máte šancu urobiť dobrý skutok pred Vianocami: Na Slovensku opäť chýba krv

Po niekoľkých minútach však zacítila čudný zápach. Išla skontrolovať syna, ale na spálni sa už nedali otvoriť dvere. Mama ich okamžite vytlačila silou a deti s deťmi v pyžamách utekala k susedom prosiť o pomoc.  

Rodina pri požiari bytu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ludialudom.sk)

Hasiči uhasili požiar až po niekoľkých hodinách. Všetko, čo bolo v byte, zhorelo. Našťastie, mame ani drobčekom sa nič nestalo. Ocko bol v tom čase v práci, no hneď, ako sa to dozvedel, utekal za rodinou. Zistili, že v nočnej lampičke nastal skrat. V čase, keď my ostatní pečieme a chystáme sa na sviatky, oni prišli o celý svoj majetok, doklady a hlavne o strechu nad hlavou. Pomôžme im ju získať späť!

Rodinu môžete podporiť prostredníctvom výzvy na ĽudiaĽuďom.sk.

 

Viac o téme: BytPožiarPotrebujú pomocNočná lampa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu