Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Habera opäť uráža: Vulgarizmy, to je jeho!

Paľo Habera sa nebráni ukázať prostredník ani pred mladým dievčaťom. Zobraziť galériu (10)
Paľo Habera sa nebráni ukázať prostredník ani pred mladým dievčaťom. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Opäť to prepískol! Spevák a porotca súťaže SuperStar Paľo Habera (50) už v minulosti dokázal, že vie byť poriadne netaktný. A nekrotil sa ani počas uplynulých kastingov k pripravovanej speváckej šou. Mladú súťažiacu Karolínu Vápeníkovú (19) porotcovský kat nahováral, aby ukázala jeho kolegovi vztýčený prostredník.

Spevák a porotca Paľo Habera sa opäť raz vyznamenal. Počas jedného z kastingov k pripravovanej speváckej súťaži SuperStar poradil len 19-ročnej súťažiacej Karolíne Vápeníkovej, aby do kamery ukázala prostredník. „Ukáž toto teraz,“ navádzal ju Habera a vztýčil prst.

Spevák svojim gestom reagoval na kritiku zo strany Ondřeja Soukupa, ktorého vystúpenie mladej punkerky vôbec nenadchlo. „Ty si sa zbláznila! Myslel som si, že keď si si vybrala takúto pesničku, tak to bude aspoň punkové, že do toho dáš nejaký osobný vklad a ty to tu odrecitovávaš. To je niečo hrozné! Za mňa nie, absolútne si ma sklamala. Myslel som si , že budeš verná svojmu dizajnu. Zradila si punk. Bež domov!“ zavalil Soukup súťažiacu vlnou kritiky, ktorej sa už tisli slzy do očí. Habera jej svojou "radou" chcel dať najavo, aby aspoň teraz bola verná štýlu, ktorý vyznáva. A teda, aby kritického Soukupa poslala prostredníctvom vztýčeného prostredníka niekam.

Hoci mladé dievča zostalo z porotcov zaskočené, treba podotknúť, že Habera nepredviedol nič nové. Svojou vulgárnosťou na seba pútal pozornosť už aj počas minulých ročníkov SuperStar. V roku 2009 napríklad vyzvedal intímnosti od 19-ročného chlapca, či strápnil blondínku rečami o orálnom sexe. Vulgárne komentoval aj výkon Michala Šepsa, ktorý bol podľa jeho slov miestami na ho*no. Líder kapely Team však svoje netaktné správanie predviedol aj vtedy, keď smerom k divákom v hľadisku poznamenal, že ich má "u prdele". Nechajme sa teda prekvapiť, či Paľo Habera neostane svojej povesti nič dlžný a "vyberaným" správaním nás poteší aj v tomto ročníku.

VIDEO: Paľo Habera nahovára súťažiacu, aby ukázala porotcovi prostredník.

Palo Habera v Superstar

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu