Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

NASA má plné zuby apokalypsy: Zverejnila VIDEO z dňa po konci sveta!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: int)

BRATISLAVA - Americká agentúra pre letectvo a vesmír NASA zverejnila minulý utorok video, ktoré začína dátumom 22. decembra 2012 a štyri a pol minúty vysvetľuje, prečo ku koncu sveta nedošlo. Astronomickí a planetárni odborníci v ňom vyvracajú všetky predstavy o tom, ako Zem vraj podľa Mayov postihne strašná apokalypsa.

"Ak sa pozeráte na toto video, znamená to jednu vec... svet včera neskončil," znie na úvod predčasne zverejneného klipu. NASA sa už totiž nemohla pozerať na poplašné správy, ktoré sa neustále kopia a rastú do gigantických rozmerov, tak ho dala na internet o viac ako týždeň skôr.

Nie je to prvýkrát, kedy vesmírna agentúra odmieta teórie o možnom konci sveta. Na svojom blogu vysvetľuje, že "sa našej planéte darí dobre už vyše štyri miliardy rokov a dôveryhodní vedci z celého sveta nevedia nič o hrozbe spojenej s rokom 2012".

Na otázku či mayský kalendár končí v decembri 2012, NASA odpovedá, že "rovnako ako kalendár, ktorý máte v kuchyni končí 31. decembra, ten mayský končí 21. decembra. A rovnako ako váš opäť začína 1. januára, začína aj ďalší dlhodobá perióda toho mayského." Tak ako je to napríklad aj s pretočením tachometra.

Takže podľa vedcov na nás určite nečíha žiadna planéta Nibiru pripravená vraziť do Zeme či hrozná solárna búrka prípadne iná katastrofa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu