Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Falošná stopa

Najnovšia detektívka od Jefferyho Deavera
Najnovšia detektívka od Jefferyho Deavera

Jeden z najlepších svetových detektívkarov Jeffery Deaver je späť. Jeho román Falošná stopa opäť dokazuje, prečo je spolu s M. Connellym najúspešnejším autorom psychologického thrilleru na svete. Nie náhodou je jeho každá nová kniha vypredaná už pár dní po vydaní. Poznajú ho v 150 krajinách a podľa jeho bestsellerov sa nakrúcajú filmy. Podobný potenciál má podľa kritikov i čitateľov jeho novinka.

Večerný telefonát na tiesňovú linku z odľahlého letného domu vo Wisconsine sa skončí predčasne. Šlo o omyl, alebo o ohlásenie zločinu, ktoré ktosi náhle prerušil? Zástupkyňa šerifa Brynn McKenzieová verí svojej intuícii, a hoci nemá službu, vydáva sa k jazeru Mondac preskúmať situáciu.

Brynn sa ocitá na scéne ako z hororu a len o vlások uniká pred dvoma profesionálnymi kriminálnikmi. Spolu s Michelle, vydesenou návštevníčkou letného domu, ujdú do lesa a začínajú sa preteky o život.

Brynn, tvrdá zástupkyňa šerifa s komplikovanou minulosťou a Michelle, rozmaznaná mestská panička. Odlišné ako noc a deň. Bez moderných technických prostriedkov, musia prekonať prirodzenú vzájomnú nedôveru a naučiť sa využívať svoj dôvtip a odvahu na záchranu pred neúnavnými prenasledovateľmi.

Falošná stopa je plná Deaverových typických zvratov a prekvapení, kde nič nie je, ako vyzerá. Tak ako jeho ostatné knihy, aj táto je sofistikovaná, premyslená do posledného detailu a udrží vás v napätí až do prekvapujúcej pointy.

 

Prečítajte si ukážku z knihy „Falošná stopa“.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu