Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prečo byť príťažlivý pre ženy nestačí?

Kniha Ako ju získať Zobraziť galériu (2)
Kniha Ako ju získať

Keď Michal Kopecký oznámil, že príde s novou knihou, ľudia sa ho začali (úplne logicky) pýtať, v čom bude iná ako jeho prvá kniha Príťažlivosť. Jeho odpoveď? „Vo všetkom :)." V týchto dňoch vychádza jeho druhá kniha s názvom Ako ju získať, ktorá začína tam, kde prvá končí.

Ako ju získať

Slovné spojenie “Ako ju získať” má dva významy. To, o čo sa s vami Michal v knihe podelí, vám pomôže viac si užívať a mať so ženami viac sexu, ak je to práve to, čo chcete. Je len na vás, čo budete robiť na tej ceste do skutočného vzťahu. Konečným cieľom je však nájsť si partnerku, s ktorou budete mať naplnený vzťah a budete spoločne kráčať životom. Jeden druhého budete robiť lepším človekom, ako keby bol každý z vás sám.

Aj keď vám v knihe bude odhaľovať množstvo postupov a návodov, ako priniesť do vášho života viac žien (a finálne aj tú vašu vyvolenú), tak táto kniha nebude o ženách. Bude o vás. Nezáleží na tom, kto ste, odkiaľ pochádzate, ako vyzeráte (do istej miery), čomu sa venujete, či ste už doteraz nejakú ženu mali, či ste nízky, blonďavý, plešatý… Môžete mať ženy a život, ktoré ste doteraz nemali. Keď aplikujete informácie z tejto knihy do praxe, budete mať vo svojom okolí obrovské množstvo žien, z ktorých si budete môcť vyberať.

Nie jednu. Nie desať. Stovky.

Baviť sa s nimi s ľahkosťou, bez stresu a flirtovať s nimi, bude pre vás tak automatické a prirodzené, ako zaviazať si šnúrky na topánkach. Budete si užívať ich pozornosť, záujem, budú sa chcieť s vami stretávať, tráviť s vami svoj čas a áno, budú mať pri vás aj hriešne myšlienky. A vy si nakoniec zvolíte tú, s ktorou budete chcieť riešiť aj niečo viac. Páčilo by sa vám niečo také?

To, o čom sa v knihe budeme baviť, nemá nič spoločné so šťastím či osudom. Ani chlapi, ktorí sú žiadaní a u žien úspešní sa na takéto niečo nespoliehajú. Nie, oni sa s tým dokonca ani nenarodili. To, že sú dnes úspešní a majú ženy, o ktorých sa vám len sníva, je už len výsledok, ktorý vidíte navonok a prehliadate tú cestu a drinu, ktorá stojí za tým.

Úspech je o tvrdej práci až z 90 %. Ten zvyšok je o "talente" či o predpokladoch. Všetci máme možnosť rozhodnúť sa a vybrať si cestu, ktorou pôjdeme. Štartujeme z rovnakej pozície. No tí úspešní robia vo svojom živote veci inak. A Michalovým poslaním je odhaliť vám AKO.

Iba priťahovať ženy nestačí!

V Michalovej prvej knihe Príťažlivosť sa s tebou podelil o koncepty budovania príťažlivej osobnosti, vďaka čomu sa budú na vás ženy pozerať inak a budú vás chcieť takého, aký skutočne ste. No ako ste už správne pochopili, iba priťahovať ženy nestačí. Je nutné vedieť, aké ženy sú pre vás vhodné a následne ich aj aktívne stretávať, spoznávať a nakoniec vedieť, ako ich získať aj do vzťahu.

Túto knihu Michal poňal ako praktický návod, ako krok po kroku získate ženu svojich snov. Ste pripravený?

Nová kniha s názvom Ako ju získať sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

- reklamná spáva - 

Viac o téme: Kniha Ako ju získať
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu