Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Namiešajte si zdravie v mixéri

(Zdroj: ipark)

Najzdravší zeleninovo-ovocný nápoj, ktorý vymyslela Victoria Boutenko, sa neprestáva tešiť obľube stále väčšieho množstva ľudí. V publikácii Zelené smoothie – zdravie z mixéra sa stretli lekár Christian Guth s umelckom Burkhardom Hickischom, aby odbornou a zároveň pútavou formou priblížili tento fenomén všetkým záujemcom o zdravie vo forme chutných nápojov.

Pestrofarebná publikácia o zelenom smoothie najprv vysvetľuje, prečo je tento nápoj taký zdravý a dôležitý. Ďalej sa autori venujú aj jeho vplyvu na náš metabolizmus a celkovú telesnú a duševnú pohodu. Interview s Victoriou Boutenkou nesmie chýbať, a preto ho čitatelia nájdu hneď na strane 14.

Veľkou výhodou knihy Zelené smoothie - zdravie z mixéra je určite odborný prístup autorov, vďaka ktorému každý čitateľ zistí, ktoré látky smoothie ľudskému telu pomáhajú a akým spôsobom. Dôraz sa kladie na najvýznamnejšiu zložku zeleného smoothie – na chlorofyl, ktorý autori dokonca nazývajú zeleným zlatom.

Okrem návodu, ako si smoothie správne spraviť, nielen tak, aby nám chutilo, ale aj tak, aby malo z neho naše telo najviac osohu, nájdete v tejto knihe i tipy na správne ingrediencie, mixéry a prehľad vitálnych látok.

Druhú polovicu knihy tvoria chutné a zdravé recepty, takže zelené smoothie je tu naozaj pre každého.

Recept LA DOLCE VITA nájdete tu.

Kniha Zelené smoothie- Zdravie z mixéra sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma >>

Viac o téme: Kniha Zelené smoothie- Zdravie z mixéra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu