Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Veľká kniha nápadov pre malé výmyselníčky

Obal knihy Veľká kniha nápadov pre malé výmyselníčky
Zobraziť galériu (4)
Obal knihy Veľká kniha nápadov pre malé výmyselníčky

Máte dcéru a chcete podporiť jej tvorivosť? Prípadne sa jej občas na hodinku-dve „zbaviť“? Máme pre vás skvelý tip – Veľká kniha nápadov pre malé výmyselníčky je ako stvorená pre všetky dievčatá do desať rokov, ale aj tínedžerky. 130 strán rôznych nápadov, ktoré si naozaj užijú.

Skrášľovanie izby, výroba šumivých guliek do kúpeľa, gombíkové ozdoby, tipy na pyžamovú párty, origami ozvieratká a kulinárske pokusy.

S touto knihou môžu dievčatá objaviť svoje zručnosti a byť kreatívne!

Nápady a návody, hry a činnosti pre mladé slečny, ktoré rady tvoria a skúšajú nové veci – od pestovania chutného ovocia a zeleniny až po skrášľovanie nábytku.

Veľká kniha nápadov pre malé výmyselníčky je plnofarebná kniha, bohato ilustrovaná, ktorú si dievčatá užijú vonku či doma, keď bude pršať alebo svietiť slnko.

Napríklad jedna celá kapitola je o Nebeských mňamkách.  Vedeli ste, že horúce domáce pukance sú delikátnou pochúťkou a chutia oveľa lepšie, ako keby ste si ich kúpili v obchode? Vylepšite si ich karamelom – postup je jednoduchý: olej v hrnci zohrejete na miernom ohni, pridáte doň kukuricu a prikryjete pokrievkou. Kukuricu v hrnci popretriasate a počkáte, kým sa spravia pukance.

V ďalšom hrnci pri miernej teplote roztopíte maslo, cukor a pridáte melasu. Zohrievate dovtedy, kým nezískate hladký karamelový sirup.
Keď sú pukance hotové, naložíte ich do misiek a polejete pripraveným sirupom. Celé to lyžicou premiešate, necháte vychladnúť a pustíte sa do toho:)

Takýchto lahôdok a chuťoviek je vo Veľkej knihe nápadov pre malé výmyselníčky  oveľa viac. Medovníková chalúpka, vlastná domáca zmrzlina, banánové palacinky, ľadové dobroty alebo piknikové brownies.

Chcete si urobiť náramky priateľstva? Spoznať svoj rodokmeň? Vytvoriť origami zvieratká? Alebo si pripraviť vlastný originálny zápisník?
Na každej strane, či dvojstrane je všetko prehľadne popísané, krásne veľké fotografie, popis krok za krokom a rýchlo sa presvedčíte, aká úžasne inšpiratívna a zábavná je táto kniha!

Kniha Veľká kniha nápadov pre malé výmyselníčky sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma >>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu