Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vychádza erotický román Alfa: Čítanie s hviezdičkou

BRATISLAVA – Erotický román Alfa z pera americkej autorky Jasindy Wilderovej prichádza v týchto dňoch na pulty slovenských knižných obchodov. TASR informovala PR manažérka vydavateľstva Ikar Mária Lešková.

Čo by ste robili, keby by ste v schránke našli záhadný šek s vaším menom na desaťtisíc dolárov? Dali by ste si ho vyplatiť? Hrdinka románu Alfa tak urobila. Po roku jej ktosi zaklopal na dvere. Pred domom stála čierna limuzína, pri dverách šofér a povedal: „Nadišiel čas splatiť dlh.“ Ukázalo sa, že niekomu dlhuje stodvadsaťtisíc dolárov. Detektívka? Nie. Pikantný erotický román Alfa. Čítanie s hviezdičkou.

Je bohatý, mocný a vlastní ma... Ale netuším, kto to je. Autorka románu Jasinda Wilderová pozýva čitateľa do sveta rozkoše a neskrotnej vášne. Podľa niektorých čitateľov je kniha dokonalou zmesou tajomna, horúceho sexu, ale aj romantiky. V propagačnom trileri ku knihe si zahrala hollywoodska hviezda Scarlett Johansson.

Jasinda Wilderová je uznávaná autorka bestsellerov. Prispievala do časopisov ako New York Times, USA Today a Wall Street Journal. Pochádza z Michiganu a preslávila sa príbehmi o príťažlivých mužoch a silných ženách. K jej najznámejším titulom patria Alpha (Alfa) a Falling Into You (Prvá láska, vyjde v Ikare v roku 2015), ktorá sa na Amazone dostala na špičku v rebríčku medzinárodných bestsellerov. Z anglického originálu Alpha (Seth Clark, 2014) preložila Miriam Ghaniová.

Román Alfa sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Ak si objednáte knihu do 14.2., dostanete zdarma valentínske srdiečko>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu