Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Eva Dedinská: Dve tváre dvoch mužov

Dve tváre dvoch mužov Zobraziť galériu (2)
Dve tváre dvoch mužov

BRATISLAVA - Na pulty slovenských kníhkupectiev prichádza román Dve tváre dvoch mužov od Evy Dedinskej. Autorka sa v novinke zamerala na príbeh Diany, ktorá žije všedným životom, až kým sa raz prebudí so zviazanými rukami v neznámej miestnosti a nevie, čo sa stalo.

Premýšľa, či ju uniesol bývalý partner Braňo, ktorého nedávno prepustili z väzenia a chce získať naspäť ich dcéry alebo za činom môže byť jej nový priateľ Róbert. Po odhalení únoscu začne všetko do seba zapadať a Diana sa v spomienkach vracia do minulosti, keď sa v jej živote objavili dvaja muži dvoch tvárí.

"K napísaniu románu ma inšpirovala dnešná náročná doba, keď ľudí hodnotíme podľa krásy a úspechu. Mylne sa domnievame, že úspech závisí od peknej tváre a šťastie od množstva peňazí. V príbehu sa stretnú dva protiklady, na jednej strane bývalý väzeň, na druhej atraktívny, úspešný doktor. Aj hlavná hrdinka, inak praktická, rozumne zmýšľajúca žena, podľahne falošnému šťastiu. Postupne odkrýva karty a zhrozene zisťuje, že nič nie je tak, ako sa nazdávala,“ uviedla na margo románu Eva Dedinská, ktorá už má na konte knihy Zmätok v srdci (2010), Až na dno (2011), Budem tvojimi očami (2012) a Keď slzy liečia (2013). 

Kniha Dve tváre dvoch mužov sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu