Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vychádza Kuchárska biblia: Nemala by u vás doma chýbať

Obal knihy Kuchárska biblia
Obal knihy Kuchárska biblia (Zdroj: ipark.sk)

Kuchárska biblia, ktorá ponúka kompletný zoznam kuchárskych techník, prichádza v predvianočnom čase na pulty slovenských knižných obchodov.

Ako informovala PR manažérka vydavateľstva Ikar Mária Lešková, kniha s ponukou kuchárskych techník, ktoré sa bežne človek učí celý život, predstavuje jedinečný a nenahraditeľný zdroj informácií a pomaly, ale isto sa medzi kuchármi stáva povinnou klasikou. Má 15 kapitol, v ktorých nájde čitateľ podrobné návody, a 2000 fotografií krok za krokom ukáže, ako si vybrať a pripraviť suroviny, chutne uvariť a podávať hotové jedlá so širokou škálou prísad. Kuchárska biblia obsahuje vyše 200 klasických receptov.

Čitateľ sa dozvie, ako sa jedlá dajú pripraviť čo najjednoduchšie viacerými spôsobmi. Kniha ponúka tiež prehľad toho, ako servírovať jedlá tak, aby sa hosťom zbiehali sliny, všetko o ingredienciách, či ako si vybrať tie najčerstvejšie suroviny. Predstavuje aj neobvyklé druhy ovocia, zeleniny a korenín, ktoré sa dnes už bežne objavujú na pultoch v obchodoch. Zároveň poodhalí tajomstvá správneho skladovania potravín, ako čistiť ryby a morské plody, ako vykostiť hydinu, ako pripraviť cesto na prípravu rozličných koláčov a zákuskov, vrátane chleba a cestovín. Sú v nej aj detailné návody na prípravu mäsa a rozličné techniky prípravy zeleniny od krájania až po strúhanie.

Kuchárska biblia sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu