Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Adolf Hitler sa prebudil do nového života

Adolf Hitler Zobraziť galériu (2)
Adolf Hitler (Zdroj: jupiterimages.com)

Trpká a hrozivo uveriteľná politická satira, v ktorej sa Adolf Hitler prebudí do nového života a odštartuje kariéru televízneho demagóga. Vermesov knižný príbeh je taký vtipný, že človeku len pomaly dochádza, že smiať sa vôbec nie je namieste.

Adolf Hitler sa jedného dňa prebudí v dnešnom Berlíne a neverí vlastným očiam. Nemecko nielenže naďalej existuje, ale aj prekvitá. Vodca Tretej ríše sa v nových pomeroch rýchlo zorientuje a začína kariéru - tentoraz v televízii a na Facebooku!

Cynická a mimoriadne zábavná satira dosiahla miliónový náklad a vyšla v tridsiatich jazykoch. Strhujúci nemecký román ukázal, že dobrá súčasná literatúra môže byť komerčne úspešná a aj vyvolať celospoločenskú diskusiu. Prečítajte si svetovú literárnu senzáciu pod názvom A je tu zas.

Kto je Timur Vermes?
Narodil sa roku 1967. Po štúdiu histórie a politológie sa venoval žurnalistike a pracoval ako ghostwriter. Jeho debutový román A je tu zas sa stal najprv nemeckým a neskôr svetovým bestsellerom.

"Absurdná, múdra, trocha haškovská fraška. Vermes ovláda jazykový humor. Dobre si naštudoval Hitlerov štýl, s chuťou a nemilosrdne si strieľa zo sveta televízie, bulváru, manažérov a umelcov."
Novinky.cz

Kniha A je tu zas sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu