Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Milovníci mačiek pozor!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto (Zdroj: guinnessworldrecords.com)

Mačky patria medzi najkrajšie zvieratá, a tak nie je prekvapením, že ich chov si získava z roka na rok stále viac prívržencov. V súčasnom pretechnizovanom svete je jedným z možných dôvodov aj hľadanie vzájomného kontaktu človeka s prírodou.

Ak aj vy patríte do spomínanej skupiny, určite by vo vašej domácnosti nemala chýbať nová kniha Mačka. Ide o prvú publikáciu svojho druhu na Slovensku. Autorov, odborníkov z Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, motivovala na jej napísanie najmä skutočnosť, že mačka sa čoraz viac stáva pacientom budúcnosti malej veterinárskej praxe.

Veterinárskym lekárom, študentom, chovateľom a všetkým milovníkom mačiek, ktorí sa starajú o ich zdravie a pohodu, ponúka kniha nielen množstvo odborných informácií o chove, výžive, správaní a chorobách mačiek, ale aj užitočné praktické rady.

Na mačky chované v domoch a bytoch číhajú rôzne nástrahy v podobe parazitárnych a infekčných chorôb, úrazov, problémov v rámci sociálnej hierarchie a správania sa navzájom. Získajte ucelené informácie o mačkách vďaka unikátnemu dielu Mačka. Nájdete ho v ponuke internetového obchodu iPark.sk v akciovej cene>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu