Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Plaťte menej ako ostatní: Veľká jesenná akcia!

Ilustračná fotografia Zobraziť galériu (12)
Ilustračná fotografia

Vychutnajte si jeseň s dobrou knihou! A ešte aj výrazne ušetrite. Internetový obchod iPark.sk, ktorý získal zlatý certifikát spokojnosti zákazníkov, si pre vás pripravil super ponuku. Desiatky publikácií za skvelé ceny. Nechajte sa inšpirovať.

Všetko za 8 €! V tomto duchu sa nesie výpredajová akcia, ktorú si pre vás pripravil internetový obchod iPark.sk. Vyberte si do 15. 10. 2014 niektorý z ponúkaných titulov a ušetrite peniažky vďaka špeciálne zníženej cene. Kompletný prehľad titulov za akciovú cenu 8 € nájdete tu>>

Radšej nikdy - J. A. Redmerská

Peknému americkému dievčaťu Camryn osud prichystal ťažkú skúšku. Rodičia sa rozviedli, brata zavreli do väzenia, jej životná láska tragicky zahynula a najlepšia priateľka ju obvinila, že jej chce prebrať partnera. Stačil jediný deň práce v obchode s oblečením, aby zistila, že sa nechce zaradiť medzi meštiakov, čo celý život chodia do toho istého otravného zamestnania. Vidí jediné riešenie. Hodí všetko za hlavu a vyberie sa na cestu naprieč Amerikou.
Podfuk - John Grisham

V chate pri jazere v horách juhozápadnej Virgínie našli dve mŕtve telá s prestrelenými hlavami a prázdny trezor. Jedno telo patrí federálnemu sudcovi Raymondovi, druhé jeho sekretárke. Prečo ich zavraždili? Čo bolo v trezore? Vo väzení vo Frostburgu je muž, ktorý pozná odpovede. Práve teraz sa volá Malcolm Bannister a je právnik. Odpykal si polovicu nezaslúženého trestu a zostáva mu ešte päť rokov. Lenže Malcolm má eso v rukáve a chystá sa ho použiť. Chýbajú svedkovia, stopy, dôkazy. Vyšetrovateľov zaujíma, čo bolo v trezore, a Malcolm by im to rád prezradil, ibaže nič nie je zadarmo...
Pád (Padlí anjeli 1) - Lauren Kateová

Tajomný, uzavretý chlapec Daniel pritiahne pozornosť sedemnásťročnej Luce Priceovej hneď v jej prvý deň na internátnej škole Meč a kríž pri meste Savannah. Je jediným svetlým bodom na mieste, kde nie sú dovolené mobilné telefóny. Ostatní študenti sú vyšinutí a bezpečnostné kamery ich sledujú na každom kroku. Daniel však nechce mať s Luce nič spoločné - a dáva jej to jasne najavo. No ona sa nevzdáva. Mládenec ju priťahuje ako svetlo nočného motýľa a Luce musí zistiť, čo pred ňou tak zúfalo skrýva... Nebezpečne vzrušujúci a temne romantický triler PÁD je súčasne najúžasnejším príbehom lásky!
Súženie (Padlí anjeli 2) - Lauren Kateová

Peklo na zemi. To prežíva Luce, keď nemôže byť so svojím padlým anjelom Danielom. Trvalo večnosť, kým sa znova našli, a on jej teraz vraví, že musí odísť. Len na tak dlho, kým nechytí Vyhnancov - nesmrteľných, čo ju chcú zabiť. Daniel ukryje Luce na Shoreline - škole, ktorá sa nachádza na skalnatom kalifornskom pobreží a navštevujú ju nezvyčajne nadaní študenti. Tu sa Luce dozvie, čo sú tiene a ako s ich pomocou môže nazrieť do svojich minulých životov. No čím viac sa Luce dozvedá, tým väčšmi podozrieva Daniela, že jej neprezradil všetko...
Firma - John Grisham

Úspešný absolvent práva na Harvardovej univerzite Mitch McDeer má vo vrecku niekoľko atraktívnych pracovných ponúk. Spoločnosť Bendini, Lambert a Locke mu poskytne vysoký plat, veľké podiely zo zisku a okrem iných výhod aj možnosť stať sa spolumajiteľom. Nečudo, že novopečenému, ale chudobnému právnikovi sa z priam rozprávkovej ponuky zakrúti hlava a rozhodne sa práve pre túto firmu. Mitchov štart bol vynikajúci až do chvíle, kým ho neosloví agent FBI a neupozorní ho na podozrivé praktiky firmy v oblasti prania špinavých peňazí a nepožiada ho o spoluprácu pri zhromažďovaní usvedčujúcich dôkazov. Mitch stojí pred rozhodnutím: buď si zvolí bohatstvo, alebo dodrží právnickú prísahu a dá sa do služieb spravodlivosti.
Majster šarkanov - Khaled Hosseini

Amir žije v exile, tisíce kilometrov vzdialený od rodného Afganistanu. Vo svojom rozprávaní spomína na Hasana, sluhu a verného priateľa, s ktorým ho spájalo takmer bratské puto. Hoci boli vychovávaní v jednom dome, delila ich neprekonateľná spoločenská priepasť vtedajšieho Kábulu. Amir bol chlapec z bohatej rodiny, Hasan zas patril k nenávidenej hazarskej menšine. Ich nezvyčajne silný vzťah sa naruší po tom, čo Amir po vyhratých pretekoch šarkanov zbabelo zradí Hasana. Vstup sovietskych vojsk na územie Afganistanu, ale i vzájomné bratovražedné boje prinútia Amirovu rodinu emigrovať do Kalifornie a Amirovi sa na čas podarí uniknúť výčitkám svedomia. V Amerike sa po ťažkých začiatkoch napokon presadí ako úspešný spisovateľ, ale minulosť ho stále prenasleduje.
Dohodnuté manželstvo - Jennifer Probstová

Majiteľka kníhkupectva Alexa chce zachrániť rodinné sídlo, a preto sa musí čo najrýchlejšie vydať. Láska ju však akosi obchádza. Ale ani vo sne si nepredstavovala, že jej osud privedie do cesty brata najlepšej priateľky, ktorý jej v detstve zlomil srdce. Miliardár Nicholas neverí v manželstvo, no ak chce zdediť strýkovu firmu, musí sa čo najskôr oženiť. Keď sa dozvie, že sestrina priateľka zúfalo potrebuje peniaze, urobí Alexe ponuku, aká sa jednoducho neodmieta. Manželstvo uzavrú podľa zmluvy - nijaké záväzky a najmä nijaké city. Rok to hádam vydržia, alebo nie? No osud však zamotá aj tie najpremyslenejšie plány...
Manželská pasca - Jennifer Probstová

Príťažlivý a zatiaľ nezadaný milionár Michael chce splniť sľub daný otcovi na smrteľnej posteli, a preto si hľadá nevestu. Poslušnú žienku domácu, ktorá zapadne do jeho tradičnej rodiny žijúcej v Taliansku. Musí to urobiť rýchlo, pretože podľa tradície sa má oženiť najprv najstarší brat, hlava a ochranca rodiny, a až potom prídu na rad mladšie sestry. Jedna z nich, Venezia, sa už nevie dočkať. Michael jej chce vyhovieť, sám však netúži viazať sa, preto formálne požiada o ruku temperamentnú, voľnomyšlienkarskú Američanku Maggie. Lenže osud sa s nimi nečakane zahrá a už krátky pobyt v Taliansku spôsobí, že medzi Michaelom a Maggie sa prudko rozhorí plameň vášne. Stane sa napokon ich manželstvo tou najvábivejšou pascou?
Kód 1 - Jozef Banáš

Autor, úspešný slovenský spisovateľ, scenárista i politik Jozef Banáš vo svojom románe Kód 1 opäť rúca zažité dogmy a piliere, na ktorých stojí katolícka cirkev. Prostredníctvom príbehu hlavných hrdinov Mariky a Michala odkrýva silu viery a zároveň prináša množstvo faktov a fotografií dokazujúcich pôsobenie Židov, kresťanov a pravdepodobne aj Ježiša Krista v krajinách, ktoré dnes vnímame výlučne cez prizmu orientálnych náboženstiev. V čase, keď sa katolícka cirkev otriasa vo svojich základoch, táto kniha vyvolá v čitateľovi ešte silnejšie pochybnosti.
Denník Bridget Jonesovej - Helen Fieldingová

Bridget Jonesová má veľký problém - prekročila tridsiatku a ešte vždy je slobodná. Veľa fajčí, popíja a okolie rada častuje bezočivými poznámkami. Striedavo úspešne bojuje s nadváhou, každý deň si úzkostlivo zapisuje prírastky na váhe, podrobne sa skúma v zrkadle a počíta vrásky - skrátka, trápi samú seba, pretože vo svojom vzhľade vidí príčinu nezdaru v láske. Bridgetinej matke leží budúcnosť dcéry na srdci a nenápadne jej dohadzuje právnika Marka Darcyho. Ten na novoročnom večierku upútal pozornosť nemožným pulóvrom a ponožkami s čmeliakmi, ale inak pôsobí ako poriadny suchár a Bridget radšej podľahne zvádzaniu šarmantného šéfa Daniela. Ako to všetko dopadne? Vtipný nadčasový príbeh sa zaradil medzi desať najlepších románov 20. storočia.
Julinkina Pekáreň - Táňa Keleová-Vasilková

Julinkina pekáreň predstavuje príbeh Kláry, ktorá je slobodná a bezdetná štyridsiatnička, no jej život je naplnený. Je plný priateľstva, snov a lásky, ktorej nie je nikdy dosť. Ide o sny, ktoré sníva, keď spí pod rúškom noci ale i tie, ktoré sa volajú ako bdelé snívanie. Jej túžbou je poznať a vidieť Francúzsko. Je pre ňu veľmi lákavé, čarovné a príťažlivé. Rada by sa svojimi očami dotkla miest, ktoré videla len na obrázku, na internete, či v časopise. Do jej života však vstupuje Anna, ktorá bola milenkou jej otca a jej života sa začína meniť... Sny získavajú inú podobu než mali doteraz.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu