Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Ako zabaviť svoje deti cez prázdniny? Prinášame 16 super tipov!

Čo robiť, ak musíte v lete do práce a deti majú prázdniny? Prinášame návod. Zobraziť galériu (17)
Čo robiť, ak musíte v lete do práce a deti majú prázdniny? Prinášame návod.

Letné prázdniny začali len pred pár dňami a vy ste stihli vyčerpať všetky možnosti ako zabaviť svoje ratolesti? Starí rodičia sú už unavení a pobyt v tábore na malých nezbedníkov ešte len čaká? Nezúfajte! Vybrali sme za vás 16 šikovných kníh, ktoré deťom nielenže vyplnia čas, ale ich aj zabavia a vylepšia kreativitu spolu s fantáziou.

Odviaž sa! - Môj bláznivý zápisník - Keri Smithová
Toto je svetový hit, ktorý decká milujú a vzniklo k nemu množstvo bláznivých videí a fotografií. Už ste išli s knižkou na prechádzku? Priviazanú na šnúrke a pekne po chodníku vyvenčiť ju? :) Nie, toto nie je obyčajná kniha. Vyzerá ako zápisník, ale po čase môže vyzerať úplne inak. Je to bláznivý zápisník pre mladých, tínedžerov, ale aj starších, ktorí sa chcú zabaviť, odreagovať a preveriť svoju kreativitu.
 

Obrovská kniha aktivít s nálepkami pre dievčatá

Táto obrovská kniha s nálepkami je plná faktov a zábavy na každej strane. Poskladaj skladačky, nájdi chýbajúce časti tiel, odpovedaj na kvízy, doplň galérie a vytvor si svoje vlastné scény s 500 úžasnými nálepkami. Obsahuje štyri fantastické kapitoly. Vstup len pre dievčatá! Kone a poníky, Maznáčikovia a Víly. Tak len nalepuj!

Kniha skladačiek pre chlapcov

Skvelá publikácia pre všetkých malých chlapcov, ktorí radi vytvárajú nové veci a neboja sa objavovať vlastnú kreativitu. V tejto knihe nájdete osem rôznych skladačiek, ktoré možno ľahko vytvoriť pomocou jednoduchého návodu. Ten je zrozumiteľný a ľahko pochopiteľný. Vďaka tejto publikácii budú deti tvoriť radostne a s nasadením, čo iste poteší aj všetkých rodičov.

Traktor a ostatné stroje, ktoré sa pohybujú!

Viac než sto nálepiek kreslených, ale aj reálnych traktorov a strojov, ktoré sa pohybujú, nájdete v tejto knihe maľovaniek. Samolepky môžu dotvoriť obrázky na vyfarbovanie, alebo sa nalepiť len tak kdekoľvek. Maľovanky sú takisto plné traktorov, veľkých tatier, lodí, áut, bagrov ale aj iných motívov. Hrubé čiary a veľké plochy sú vhodné aj pre menších kreatívcov, ktorí sa ešte len učia vyfarbovať.


V lese 3D model

3D model V lese bol špeciálne pripravený pre vaše zvedavé deti, ktoré majú jedinečnú príležitosť vytvoriť si vlastnú panoramatickú hračku. Deti sa budú nielen výborne baviť, ale tvorivá práca pomôže rozvíjať ich fantáziu, kreativitu i manuálnu zručnosť. Modely sú kvalitne vyrezané, takže ich stačí veľmi ľahko vybrať a zasunúť postupne tam, kam patria. Pri stavbe modelov postupujte podľa návodu na vnútornej strane knihy. Zapojte vlastnú fantáziu a užite si zábavu!

Vymodeluj si zvieratká - Cuxartová Bernadette

S touto knižkou s jednoduchými predlohami zažijú deti veľa radosti pri modelovaní roztomilých zvieratiek z plastelíny. Všetky opísané techniky sú veľmi ľahké. Keď budú deti podľa nich postupovať, objavia aj nádhernú a pestrú škálu zvieratiek, ktoré si vymodelujú spájaním obyčajných guliek a valčekov. Hravý prístup k umeleckej tvorbe určite ocenia aj rodičia a učitelia, ktorí môžu takto príjemne stráviť čas s deťmi a pomáhať im rozvíjať ich tvorivú fantáziu.

1001 samolepiek na zábavné učenie

Áno, v tejto knižke je skutočne 1001 samolepiek! Čo s nimi? Možností je ozaj veľa - vyhľadajte tie správne a nalepte ich do predlohy v knihe, doplňte nimi vlastnoručne vyfarbený obrázok, oživte jednoduché matematické príklady či písmenkové doplňovačky, vytvárajte zaujímavé obrázky alebo si ich nalepte len tak, kde sa vám páči!
Pritom môžete lúštiť tajničky, osemsmerovky, vyfarbovať obrázky, vypĺňať kvízy alebo počítať príklady, dopĺňať písmenká, hádať a čítať zaujímavé fakty z oblasti cestovania, zvierat, života na farme, stravovania, vesmíru a iných. Táto knižka iste prinesie množstvo zábavy všetkým malým šikovným prštekom a naučí ich mnoho vecí, ktoré budú potrebovať v škole.

365 nápadov na kreslenie a maľovanie - Fiona Watt

Táto kniha je plná nápadov na kreslenie a maľovanie. Nájdete v nej jednoduché návody, ktoré vám ukážu krok za krokom ako na to. A takisto mnoho námetov, ako maľovať alebo kresliť iné veci rovnakou technikou. Nápady na každý deň v roku - od zvierat a rastlín až po mestá a ornamenty.

12 fantastických papierových lietadielok - Kolektív

V knihe nájdete návody na 12 fantastických modelov lietadielok a 24 pestrofarebných obojstranných hárkov s jednoduchými ilustrovanými pokynmi ako postupovať. Užite si hodiny zábavy! Skladajte a lietajte. Tri rozličné stupne náročnosti, nepotrebujete nožnice ani lepidlo!

81 hier a hádaniek pre deti od 4 do 6 rokov

81 aktivít všetkého druhu! Hry a hádanky, labyrinty, rébusy, hľadanie podobnosti a rozdielov, kreslenie podľa vzoru, počítanie, origami, sudoku, a navyše mnoho obrázkov k samostatnému vyfarbovaniu, mnoho prvkov k vystrihovaniu a 104 samolepiek nájdete práve v tejto vzdelávacej knižke. Jednotlivé úlohy rozvíjajú schopnosti myslenia a porovnávania, trénujú pozornosť a kreativitu a pomáhajú aj pri výuke počítania a písania.

Módna návrhárka

Aj vaša malá princezná sníva o tom, že sa raz stane módnou návrhárkou? Teraz má šancu si to vyskúšať. Dieťa si môže vymyslieť svoje vlastné návrhy, nakresliť ich a vyfarbiť podľa vlastnej fantázie. Namaľovať môžu postavám aj účesy, doplnky a samozrejme mejkap a manikúru...

Vesmír

5-4-3-2-1! Vyštartujte za hranice nášho sveta za dobrodružstvami s hrdinskými kozmonautmi a priateľskými mimozemšťanmi!

Aby počas dlhého letu nebola nuda, nájdete v  knihe mimozemské skladačky i preteky vozov, ktoré vás pripravia na prieskum Mesiaca. Nájdete tu aj množstvo samolepiek, ktoré treba nalepiť na správne miesto. Poslednou skúškou pred pristátím bude výroba modelu rakety a mesačného voza. Jediné, čo pri tom budete potrebovať, je lepidlo a trocha trpezlivosti. Tak veľa šťastia pri tejto misii!
 

Vyfarbovačky pre šikovné deti

V knižke na vás čaká množstvo obrázkov, ktoré si môžete vyfarbiť, obtiahnuť alebo dokresliť. Záleží to len na vás. Polovica obrázkov vám trochu napovie, druhú polovicu si môžete dokončiť podľa svojej vlastnej fantázie. Keď celú knižku deti vyfarbia, bude sa im v škole omnoho ľahšie kresliť aj písať písmenká a číslice.
Pexetrio Návšteva ZOO

Nová atraktívna pamäťová hra! Tentoraz majú hráči za úlohu postupne nachádzať kartičky v určitom poradí a skladať do radu - vytvárať teda líniu s určitou logikou. Hráči sú návštevníci, ktorí musia najprv nájsť vchod, a potom navštevujú jednotlivé expozície zvierat, ktoré sú zoradené podľa skutočnej veľkosti. Na každej kartičke pomocou jednoduchého piktogramu je znázornená veľkosť zvierat. Hra obsahuje aj 4 kartičky, ktoré majú funkciu žolíka. Hra je veľmi zábavná, môžu ju hrať 2 - 4 hráči od 6 do 99 rokov. Hra obsahuje českú a slovenskú jazykovú mutáciu.
 
Pexetrio Záchranári

Pexetrio obsahuje 12 trojíc. Hra predstavuje najznámejšie profesie, ktoré sú zastrešené Integrovaným záchranným systémom Českej republiky. Hráči sa zoznámia s hasičmi, policajtmi, horskou službou a s mnohými inými profesiami. Spoznajú ich vybavenie, akú techniku používajú​​, aké majú oblečenie. Hra obsahuje brožúrku, kde sú jednotlivé profesie predstavené. Pozor, táto spoločenská hra je iba v češtine.
 
Zábavné karty

V krabičke je 52 hracích kariet. Baviť sa môžete s hrami KENT, PEXESO, PRŠÍ, BOJ, LAKOMEC a ďalšími. V priloženom letáčiku nájdete rôzne zábavné hry pre celú rodinu, do ktorých vtiahnete aj tie najmenšie deti (od 2 rokov veku).

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu