Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Príbeh svetovej megastar!

Obal knihy Justin Bieber - Prísne tajné Zobraziť galériu (4)
Obal knihy Justin Bieber - Prísne tajné (Zdroj: ipark)

Justin Bieber je jedinečná megastar s najväčším počtom fanúšikov na svete. Teraz vyšla kniha, v ktorej nájdete viac ako 100 úžasných fotografií tohto obľúbeného speváka! Kniha o súčasnej ikone tínedžerov plná fotiek, informácií, citátov a zaujímavých akcií. Vďaka knihe Justin Bieber - Prísne tajné máte možnosť spoznať tento idol zblízka na jeho cestách po celom svete, na ktorých dobýva dievčenské srdcia a ohromuje divákov.

Kniha Justin Bieber - Prísne tajné obsahuje viac ako sto fotografií a je nezanedbateľným sprievodcom každého skutočného beliebera. Prečítajte si Justinov fascinujúci príbeh a zistite všetko, čo ste chceli vedieť o najväčšej popovej hviezde súčasnosti.

Takmer sto strán od prelomu cez začiatky slávy, My world, Never Say Never, Under the Mistltoe až po Believe. Práve Believe bolo jedno z najväčších, najveľkolepejších a najúspešnejších turné vo svete modernej hudby. Od septembra 2012 do decembra 2013 prešlo cez Severnú a Južnú Ameriku, Európu, Áziu, Austráliu, Nový Zéland až po Juhoafrickú republiku. Vstupenky na koncert do Madison Square Garden v New Yorku sa vypredali za 22 sekúnd.
To všetko kvôli star menom Justin Bieber.

Na začiatku každej šou sa spevák s krídlami na chrbte zniesol z výšky dolu na pódium a na 30 sekúnd tam ostal stáť a vychutnával si nadšený potlesk. „Je to veľkolepý okamih,“ povedal Justin. „Myslím si, že si ho ľudia zapamätajú. Všetci sú skrátka unesení...“

Toto je jedinečná kronika hviezdy prvej veľkosti. Justin Bieber si už zopár rokov podmaňuje svet. Len 19-ročná kanadská star sa preslávila závratnou rýchlosťou a naďalej láme rekordy na hudobnej scéne.
Milióny predaných albumov, množstvo ocenení a nominácií Grammy.
V roku 2012 ho časopis Forbes nazval treťou najvplyvnejšou celebritou na svete.
Na Twitteri má takmer 50 miliónov fanúšikov. Na YouTube dosiahli jeho videá niekoľko miliárd zhliadnutí.
Bieberománia a bieberoholici sú mu na každom kroku v pätách.

Buďte pri ňom prostredníctvom špeciálnej knihy Justin Bieber - Prísne tajné, ktorú nájdete v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu