Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Šťastné matky vychovávajú šťastnejšie deti

Šťastná mama
Šťastná mama (Zdroj: PR)

Ak ste matkou, viete, čo potrebujete. A presne o tom píše vo svojej knihe Meagan Francis. Tento vtipný a rozkošný návod ako byť šťastnou matkou vám ukáže tú správnu cestu, ktorou sa treba v materstve uberať.

Mamy majú skvelú schopnosť s uchom na zemi a okom na horizonte predvídať každú epidémiu. Či už ide o rozšírenie vší v škole alebo o hnusnú chrípku, ktorú chytili všetky deti v okolí. Ale popritom mnohé matky trpia svojou vlastnou epidémiou a často si to ani neuvedomujú: cítia sa čoraz menej šťastné.

Vedeli ste, že priemerní rodičia sú o 7 percent menej spokojní ako ich bezdetní rovesníci? Mnohí rodičia uvádzajú, že sa cítia šťastnejší na nákupe v potravinách, než keď sú vonku s deťmi.

Pravda je, že vaše dni sú oveľa vyťaženejšie než kedysi a ešte nikdy nebol kladený väčší tlak na výchovu výnimočných detí ako v súčasnosti. No dobrou správou je, že existujú jednoduché stratégie, vďaka ktorým bude váš život pohodovejší a bude stáť za to - aj s deťmi, s povinnosťami a so všetkým.

1. Zjednodušte si to
2. Menej je viac
3. Spoľahnite sa na svoj cit
4. Držte sa reality
5. Nájdite svoje spriaznené duše
6. Nechajte veciam voľný priebeh
7. Postieľajte si
8. Majte plán
9. Hľadajte svojho favorita
10. Milujte milovanie

Týchto desať tajomstiev vám pomôže užívať si materstvo. Zamilujete si ich! Nezabudnite, že všetky mamy potrebujú spriaznené duše, trochu zvoľniť, stanoviť si nižšie ciele, ale nezabudnúť ani na oteckov. Vtipné a duchaplné finty ako ignorovať vševediace vtierky, ale i to ako sa tešiť z detí a užívať si materstvo, vám spríjemnia nielen dni na materskej. Okrem postrehov a rád autorky nájdete v knihe Šťastná mama i množstvo vyznaní obyčajných matiek, ktorých zážitky sú presne také ako vaše.

"Čítať túto knihu je ako rozprávať sa s kamarátkou a dostať od nej všetku podporu, rady a zábavu, ktorú potrebujete." Brett Peasel, autorka Mommies who drink

Kniha Šťastná mama sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu