Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Čo vás o peniazoch v škole nenaučia?

Robert T. Kiyosaki: Nespravodlivá výhoda
Robert T. Kiyosaki: Nespravodlivá výhoda

Knižka renomovaného a aj na Slovensku obľúbeného autora o sile finančného vzdelania, ale aj o tom, čo vás o peniazoch v škole nenaučia...

Robert Kiyosaki motivuje v knihe Nespravodlivá výhoda čitateľov, aby prestali slepo prijímať klamlivý názor, že im osud predurčil viesť po celý svoj život zápas s financiami. Skutočné finančné vzdelanie je tá správna cesta, ktorá vedie k takému spôsobu života, aký si vy i vaša rodina želáte. Robert vám svojou knihou dodáva odvahu, aby ste dokázali zmeniť jedinú vec, ktorú môžete mať skutočne pod kontrolou: seba samých.

Táto kniha je o sile finančného vzdelania a piatich nespravodlivých výhodách, ktoré ozajstné finančné vzdelanie ponúka: vedomosti, dane, dlh, riziko, reciprocita.

Robertov nový a svieži prístup k jeho časom preverenému posolstvu len podčiarkuje kroky, ktoré posúvajú vzdelanie do oblasti praktického poznania s viditeľnými a merateľnými výsledkami. V známom štýle Bohatého otca kniha Nespravodlivá výhoda upozorňuje čitateľov, aby si uvedomili a vážili si poznanie, že skutočná sila finančného vzdelania im prináša nespravodlivú výhodu.

Vydavateľstvo: Motýľ

Kniha Nespravodlivá výhoda sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu