Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žena vplyvného muža

Žena vplyvného muža
Žena vplyvného muža

Muž vraj preferuje krásnu ženu ako doplnenie svojej osobnosti...a žena si zasa hľadá bohatého a vplyvného muža ako vstupenku do lepšej spoločnosti. Je to naozaj tak?

Aj tieto zaujímavé postrehy rieši Adriana Macháčová v skutočnom príbehu Žena vplyvného muža. V príbehu o Táni, manželke generálneho riaditeľa známej banky; o žene, ktorá nikdy nepracovala a nemusela o ničom rozhodovať, no zrazu sa po odhalení manželovej nevery zrúti celý jej svet.

Táni Reinerová odrazu prichádza nielen o lásku, ale aj o rodinných priateľov, ktorí jej prestanú volať a pozývať ju do spoločnosti, len čo vytušia, že v dovtedy bezchybnom manželstve to škrípe. V ťažkej životnej situácii ostávajú pri nej iba dve ženy – Tánina matka a priateľka Nora, ktorá je ochotná kedykoľvek ju vypočuť a poradiť jej. A práve ona na Táňu nalieha, aby Romanovi odpustila a zachránila si rodinu.

Čoskoro však prichádza druhý úder. Táňa spoznáva, že všetko je v skutočnosti úplne inak a trojuholník môže byť aj štvoruholníkom. Román Žena vplyvného muža je príbeh o vzťahu muža a ženy, matky a dcéry, priateľstve, sklamaní, súcite, ale aj o veľkorysosti. Autorka Adriana Macháčová už v prvej knihe Cudzie vzťahy dokázala, že sa nebojí analyzovať vzťahy mužov a žien. Jej novinka naberá na hodnovernosti – veď ako manželka diplomata nie je celkom obyčajnou ženou, musí reprezentovať svoju krajinu a pohybuje sa v prostredí vplyvných mužov...

„Písanie je ako striptíz, každou vetou človek odhalí kúsok svojej duše,“ priznáva autorka novinky Žena vplyvného muža.

 

Prečítajte si na BUX.sk úryvok z knihy Žena vplyvného muža.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu