Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Krásna Martina z Pláže má nový džob: Odhaľovanie pŕs pred celým národom!

Martina Jendrušáková svoje prsia ukázala už v reality šou Pláž 33. Zobraziť galériu (13)
Martina Jendrušáková svoje prsia ukázala už v reality šou Pláž 33. (Zdroj: TV: Markíza)

BRATISLAVA – Hore bez! Finalistka letnej reality šou Pláž 33 Martina Jendrušáková (23) sa opäť objaví na televíznych obrazovkách. Tentokrát však nebude súťažiť v markizáckom projekte. Ako sme zistili, živiť sa bude svojimi krivkami. Zvodná plavovláska totiž prijala ponuku na moderovanie relácie Sexy šport, ktorá sa vysiela na stanici Dajto. Jej úlohou bude vyzliekať sa pri hlásení správ.

Z plážovej čašníčky moderátorka! Sexi Martina Jendrušáková, ktorá pobláznila nejedného muža v reality šou Pláž 33, sa bude vyzliekať pred celým národom. Dvadsaťtriročná študentka a bývalá finalistka súťaže Miss Universe SR sa totiž chystá do novej televízie Dajto. Tam bude v relácii Sexy šport predvádzať svoje krivky spolu s ďalšími slečnami - napríklad aj s playmate Andreou Járovou. 

Ako sama Jendrušáková priznala, odhaľovanie jej problém nerobí. Dôkazom toho môžu byť aj jej exhibicionistické výčiny počas účinkovania v plážovej šou. Tam sa dala dokopy s víťazom Emom Hiričom, s ktorým tvorí pár doteraz. 

V súvislosti s Martininým novým flekom sme sa s ňou snažili spojiť. Nezdvíhala však telefón a ani nereagovala na esemesky. Podarilo sa nám však skontaktovať s jej partnerom Emom Hiričom. Ten z jej nového angažmán nie je nadšený. „Ako chlapovi mi to trochu vadí, ale snažím sa nad to povzniesť. Vzťah je o kompromisoch a budem ju v tom podporovať. Verím, že so zvládnutím tejto moderátorskej profesie nebude mať problém,“ povedal pre topky.sk. 

Tip: Pozrite si televízny program televízie Dajto. Nájdete ho na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu